Erkan Petekkaya: Öpüşmekten Rahatsız Oldum

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, dizilerdeki öpüşme sahnelerine karşı olduğunu belirterek “Ben bir kez yaptım onda da pişman oldum” dedi.
Show TV ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programının bugünkü bölümüne ünlü oyuncu Erkan Petekkaya konuk oldu. Aşk-ı Memnu dizisinde öpüşme sahnesi 28 kez tekrarlanınca Beren Saat'in dudağının morarması hakkında konuşan Petekkaya, benzer bir sahneden dolayı pişman olduğunu söyledi.

'ÖPÜŞMEKTEN RAHATSIZ OLDUM'
Dizilerdeki öpüşme sahnelerine karşı olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Sinemada diyecek bir şeyim yok ama televizyonda gerekli olduğuna inanmıyorum.” dedi. Dila Hanım dizisinde Rıza karakterini canlandırırken rol arkadaşı ile öpüştüğünü de hatırlatan Petekkaya “Ben bir kez yaptım onda da pişman oldum. İzlediğim zaman rahatsız oldum.” İfadelerini kullandı.

'TÜRKİYE BU SAHNELERE HAZIR DEĞİL'
Türkiye 'nin bu tür sahnelere farklı yaklaştığını vurgulayan Petakkaya, “Bu tür sahneler çekildiği zaman bizim ülkemizde farklı bakılıyor. O çekilen sahnenin ana fikrinde ne anlatılmak istendiğinin üstünde kimse durmuyor. Ertesi gün bütün gazetelerde öpüşme sahnesinin fotoğrafları çıkıyor. Buna daha hazır olmadığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile