"Erken seçim kararını memnuniyetle karşılıyoruz" - KONYA - "Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD'ın Yeri" konulu programdan detaylar - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın konuşması"Erken seçim kararını memnuniyetle karşılıyoruz" - MÜSİAD Genel Başkanı Kaan: - "İstikrarlı, sağlıklı bir ülke için MÜSİAD olarak iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına 24 Haziran erken seçim kararını olumlu görüyoruz ve memnuniyetle karşılıyoruz"KONYA (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "İstikrarlı, sağlıklı bir ülke için MÜSİAD olarak iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına 24 Haziran erken seçim kararını olumlu görüyoruz ve memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.
Kaan, Konya 'nın Seydişehir ilçesinde bir dinlenme tesisinde "Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD'ın Yeri" konulu programda yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın 11 bin üyesi ve 50 bin şirketi ile güçlü ve etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.
Türkiye ekonomisinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğuna dikkati çeken Kaan, "Son dönemde açıklanan makroekonomik veriler, Türkiye ekonomisine yönelik olumlu görünümün sürdüğüne işaret ediyor ve ekonomik aktivitede 2017 yılı geneline yayılan canlılığın 2018 yılında da devam edeceği öngörülüyor." ifadelerini kullandı.Kaan, Türkiye ekonomisini sıçratmak için daha çok çalışmak gerektiğini dile getirdi.Kendilerini yenilemeleri gerektiğini anlatan Kaan, "MÜSİAD olarak bölgesel kalkınmalarda üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yapacağız. Ülkemizi iyi bir yere taşımak için gayret etmeliyiz. Amacımız geleceği aydın ve güçlü bir Türkiye'dir." değerlendirmesini yaptı.İş dünyasının belirsizlikleri istemeyeceğini vurgulayan Kaan, şöyle konuştu:"İstikrarlı, sağlıklı bir ülke için MÜSİAD olarak iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına 24 Haziran erken seçim kararını olumlu görüyoruz ve memnuniyetle karşılıyoruz. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye'ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Seçim kararının tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz."Programın son bölümünde Kaan, yeni üyelere rozet takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
'Erken seçim kararını memnuniyetle karşılıyoruz' - KONYA
İLGİLİ VİDEOLAR
Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı’nın ilk harcı döküldü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Uşak’ta 30 Ağustos kutlamaları başladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Esenyurt Belediyesi’nden mali bütçe planlama çalıştayı
29 Ağustos 2021 Pazar
Gölcük Tabiat Parkı hafta sonunda tatilci akınına uğradı
29 Ağustos 2021 Pazar
- Mobilya mağazasının açılışında mankenler boy gösterdi, açılışı ise Ivana Sert yaptı
29 Ağustos 2021 Pazar
Bakan Soylu, sel bölgesinde yolunun üzerindeki uzman çavuşun düğününe katıldı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bayburt’ta Üreten Eller Kadın Kültür Sanat Festivali
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Recep Çiftçi ve Besra Duman'a Olimpiyat Köyü'nde coşkulu karşılaşma
27 Ağustos 2021 Cuma
Adalet Bakanı Gül’den Gaziantep Futbol Kulübü'ne ziyaret
27 Ağustos 2021 Cuma
Diyarbakır’dan Kastamonu’ya yardım eli
27 Ağustos 2021 Cuma