- Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun basın mensuplarıyla sohbeti - Veysel Eroğlu'nun baraj konusuyla ilgili gazetecilere açıklamaları - Badın toplantısından detaylarEroğlu'ndan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na baraj yanıtı - Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: - "Antakya'nın suyu Büyük Karaçay Barajı'ndan temin ediliyor. İsteyenlere bu konuda bilgi notu iletebilirim. İsteyen basın mensuplarımızı Hatay'a götürebiliriz. Sayın Kılıçdaroğlu için barajların bulunduğu yeri gösteren haritayı da koydum. Kılıçdaroğlu'nun bunları söylemesi, bildiğinden değil"AFYONKARAHİSAR (AA) - Eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'da baraj olmadığını söylediğini belirterek, "Antakya'nın suyu Büyük Karaçay Barajı'ndan temin ediliyor. İsteyenlere bu konuda bilgi notu iletebilirim. İsteyen basın mensuplarımızı Hatay'a götürebiliriz. Sayın Kılıçdaroğlu için barajların bulunduğu yeri gösteren haritayı da koydum. Kılıçdaroğlu'nun bunları söylemesi, bildiğinden değil." dedi.
Eroğlu, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Hatay'da baraj olmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu belirtti.
Hatay'da bulunan 6 barajın yeri ve fotoğraflarını, internetten gazetecilere gösteren Eroğlu, Kılıçdaroğlu'nun bu konuda yanlış bilgilendirildiğini vurguladı.Eroğlu, 6 barajın da kendi bakanlığı döneminde inşa edildiğini, Hatay'ın memba kalitesinde suyunun bu barajlardan sağladığını anlattı.Kılıçdaroğlu'nun, Hatay'daki mitingde söylediği "Saraydan birisi gelmiş" sözü ile de kimi kastettiğini bilmediğini belirten Eroğlu, şöyle konuştu:"Kılıçdaroğlu Hatay'da konuşma yapıyor. Diyor ki 'Buraya saraydan birisi gelmiş'. Ama kimi kastediyor bilemiyorum. 'Saray yok bizde, milletin evi var'. Senin danışmanın bu işte. Ben de bütün Hatay milletvekilleri için sosyal medyadan paylaştım, 'Hatay'da şu kadar baraj var' diye. Reyhanlı Barajı da yeni bitti. Antakya'nın suyu Büyük Karaçay Barajı'ndan temin ediliyor. İsteyenlere bu konuda bilgi notu iletebilirim. İsteyen basın mensuplarımızı Hatay'a götürebiliriz. Sayın Kılıçdaroğlu için barajların bulunduğu yeri gösteren haritayı da koydum. Kılıçdaroğlu'nun bunları söylemesi, bildiğinden değil."Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eroğlu, "Suyu içmese bile yüzünü yıkamıştır. Sayın Kılıçdaroğlu Google'a baksın. Sanırım bakmasını bilmiyor. Yanındakilere soracağına Google'a baksın." dedi.
Eroğlu'ndan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na baraj yanıtı - AFYONKARAHİSAR
İLGİLİ VİDEOLAR
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: 'Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos’u 3024 rakımlı tepeye Türk Bayrağı dikerek kutladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tokyo'da ilk altın madalya Abdullah Öztürk'ten
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kocatepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılına özel çekilen kısa film büyük beğeni topladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Yeşil Vatan'ın yeni bekçileri İnsansız Hava Araçları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Üç gündür kayıp gencin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Yüksek gerilim işçilerinin zorlu mesaisi cep telefonu kameralarına yansıdı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İşgalci Yunan askerleri tarafından Afyon’da çekilen fotoğraflar bir kitapta toplandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi