Galatasaray Fatih Terim ile yollarını ayırdı.

Teknik direktörü Fatih Terim'e sözleşme için 48 saat süre tanıyan Galatasaray, kararını verdi.

Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdı.

'Fatih Terim ile yolları ayırdık' yönündeki ilk açıklama Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'den gelirken, kısa süre içinde ayrıntılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Galatasaray'da 3. dönemini yaşayan Terim, 2 yıl üst üste gelen şampiyonluğun ardından, bu sezonun başında milli takımın da başına geçmişti.

Terim'in, Abdullah Avcı'nın görevi bırakmasıyla göreve getirilmesi, Galatasaray Kulübü'nde bazı tepkilere neden olmuş, yönetim de Terim'e bir tercih yapması yönünde çağrıda bulunmuştu.

Başkan Ünal Aysal bu durumu son açıklamasında şöyle ilan etmişti: 'Bizim ve Milli takımın menfaatleri için doğru bir karar almak lazım. Fatih Hoca'nın da rahat çalışabilmesi için bir karar alınması gerekiyor...'

Kulüp yönetimi bugün saat 17.00'de başlayan ve yaklaşık 2.5 saat süren toplantının ardından, Fatih Terim'le yolları ayırma kararı aldı...

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?


Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından tecrübeli teknik adamın yeni adresi büyük bir sürpriz olmazsa Milli Takım olacak.

Sarı-Kırmızılı ekibi son 2 sezon üst üste şampiyon yapan ve Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından tecrübeli hocanın akıbeti de merak konusu oldu.

A Milli Takım ile 4 maçlığına anlaşan ve Terim'in bundan sonraki süreçte Türkiye Futbol Federasyonu'nun teklifini kabul etmesi ve uzun soluklu bir sözleşme yapması bekleniyor.

Ertem Şener söylemişti!

Ertem Şener'den Fatih Terim bombası! Şener, Galatasaray yönetimi ile Fatih Terim'in yollarının ayrılacağını bir gün öncesinden söyledi.
Beyaz TV Spor Müdürü ve Derin Futbol programının sunucusu Ertem Şener Galatasaray'da yaşanan Fatih Terim krizini canlı yayında gün yüzüne taşıdı. Şener, Fatih Terim'le Galatasaray'ın yollarının ayrılacağını Derin Futbol programında söyledi.

ŞENER'DEN FATİH TERİM BOMBASI!


Şener o günkü programında şu konuşmayı yaptı; Bazı iddialar var yarınla ilgili olarak artık bugün diyelim kesin olduğuna inanmadan vermek istemedik ama Galatasaray yönetiminin bugün çok hareketli saatler yaşayacağını duyduk. Yönetim ve Fatih Terim arasında bazı diyaloglar yaşanabilir. Bazı görüşmeler olabilir. Bu görüşmeler sonrasında bazı açıklamalar yapılabilir.

Galatasaray yönetimi şu açıklamayı yapabilir; Biz
Fatih Hoca ile el sıkıştık yollarımızı ayırdık veya biz Galatasaray yönetimi olarak Fatih Terim ile bugüne kadar bizimle ilgili yapılan konuşmalara açıklamalara bir set çekip bundan sonra Hocamızla devam etme kararı aldık. Ama gelen haberler Fatih Hoca'nın Galatasaray yönetimiyle gerçekten bazı sorunlar yaşadığını ve yıldızlarının pek uyuşmadığı yönünde ve biz Fatih Hoca ile elimizi sıkıyoruz biz yolumuza başka şekilde devam edelim diye bir bilgi gelirse şaşırmayalım.



İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Fatih Terim'in gözyaşları

25 Eylül 2013 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile