Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, Hürriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün işine son verilmesi gerektiğini söyledi.

Beyaz Tv'de ekrana gelen Acı Kahve'nin dün akşam ki konukları Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç ve Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut'tu. Konuklar gazeteci olunca konu dönüp dolaşıp medya dünyasına geldi.

Özellikle 28 Şubat sürecinde yaptığı haberlerle tartışma konusu olan Hürriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün gazeteciliğinin ele alındığı programda, Özkök'ün yakın arkadaşı Serdar Turgut'tan 'Ertuğrul Özkök masum değil ' itirafı geldi.

ARKADAŞIM AMA MASUM DEĞİL

Özkök yaptığı haberler nedeniyle doğan olumsuz sonuçlar karşısında masum olmadığını söyleyen Serdar Turgut 'Biz masum çocuğu bombacı diye afişe ettik. Hapis yattı, işkence gördü ve Ertuğrul yıllarca onun acısını çekti. Ertuğrul'un masum olduğunu bende düşünmüyorum. Ertuğrul arkadaşım ama masum olmadığını düşünüyorum.Bende masum değilim ama Ertuğrul Özkök kadar değilim. Onun kadar etkili bir insan olmadım. ' dedi.

ERTUĞRUL ÖZKÖK KİRLİ BİR GAZETECİDİR

Özkök'ün yaptığı haberler nedeniyle bir çok kesimin ve kişinin zarar gördüğünü ifade eden Sevilay Yükselir ise 'Bununda bir sorumluluğu ve karşılığı olmalı. Bence en büyük ceza kalemini bırakmasıdır. Ertuğrul Özkök kirli bir gazetecidir. ' diyerek Ertuğrul Özkök'ün işine son verilmesi gerektiğini söyledi.

BUNUN BİR KARŞILIĞI OLMALI

Serdar Turgut ise Sevilay Yükselir'in bunu söyleyecek yetkide olmadığını söyleyince Yükselir 'Benim öyle bir yetkim olsa zaten elinde alırdım kalemini. Ben vicdani olarak konuşuyorum. Ahmet Kaya olayında çok büyük bir günah işlenmiştir orada. Bunun da muhakkak bir karşılığı olmalı. Bir insanın ölümünden bahsediyoruz. Ne kadar basite indirgediniz meseleleri ' dedi.

BEYAZ GAZETE

Ertuğrul Özkök Kirli Bir Gazetecidir Ve Kalemi Bıraktırılmalıdır Haberi 

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, Hürriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün işine son verilmesi gerektiğini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile