Kayak severlerden detaylar
-Palandöken kayak merkezinden detaylar
-Vatandaşlar ile röportaj
-Genel detaylar
( ERZURUM -ÖZEL) ERZURUM
- Türkiye’nin en büyük kayak merkezlerinden biri olan Erzurum Palandöken kayak merkezinde macera severler eğlenceye doyamadı. Bazı vatandaşlar ise sıcak hava nedeniyle tişört ile kayak yaptı. Erzurum’da kayak sezonunun başlamasıyla beraber yerli ve yabancı turistler Palandöken kayak merkezine akın etti. Pandemi nedeniyle sürekli evde kalmak zorunda olan vatandaşlar Palandöken'de kayarak stres attı. Bazı vatandaşlar ise sıcak havanın etkisiyle tişört ile kayak yaptı. Eğlenceye doyamayan macera severler kar üzerinde yaptıkları artistlik hareketler ile güzel görüntüler oluşturdu. Palandöken’de kayak yapmaktan çok mutlu olduklarını belirten Kerimcan Arslan, “Erzurum’da bilindiği üzere Türkiye’nin en büyük ve en önemli pistlerinden Palandöken ve Konaklı kayak pistlerimiz var. Bu sezon çok harika kar var pistlerde ve mükemmelde bir hava var. Montumu çıkartsam bile üşümeyeceğim kadar sıcak bir hava var. Çok eğleniyoruz ve gayet memnunuz tesis işletmecilerine de teşekkür ediyorum çok güler yüzlü ve samimiler” dedi.
Pandemi süresince evde kaldığını ve kayak yaparken tüm stresini attığını kaydeden Muhammet Öztürk, “Pandemi sürecinde herkes eve kapanmışken dağ havası çok iyi geldi. Erzurum’da kışın zevki çok daha güzel oluyor. Sezonda yeni yeni hareketlenmeye başladı.
Uzun zamandır aktif eğlenemiyorduk ama sağlık açısından bu daha iyi bir durumdu. Şuanda herkes önlemlerini alarak maskeli şekilde kayak yapıyor. Erzurum’da kışın tadı her zaman güzeldir. Benim için şuan burada olmak gayet iyi çünkü sürekli evde vakit geçiriyorum. Burada kayak yapmak hem yerli hem yabancı turistler için çok büyük bir avantaj” açıklamalarında bulundu.
Erzurum’da kayak severler eğlenceye doyamadı
İLGİLİ VİDEOLAR
Antalya’da 'HES' kodlu Fener Alayı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tarihi Murat Köprüsü Karakolu hizmete açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Okulların açılmasına 1 gün kala sahiller boşaldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sıcaktan bunalanlar Sudüşen şelalesinde serinliyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Antalya'da nem yüzde 90'a ulaştı, vatandaşlar denize akın etti
29 Ağustos 2021 Pazar
Gölcük Tabiat Parkı hafta sonunda tatilci akınına uğradı
29 Ağustos 2021 Pazar
İstiklal Caddesinde bir otelin bodrum katında yangın
27 Ağustos 2021 Cuma
Abant Tabiat Parkı yaz sezonunu yüzde 90 dolulukla geçiriyor
26 Ağustos 2021 Perşembe
Manga Grubu’ndan İstanbul Havalimanı’nda sürpriz konser
26 Ağustos 2021 Perşembe
Kuşadası'ndaki Bellboy'a, İngiltere'den miras
26 Ağustos 2021 Perşembe