Eşinden dayak yediği haberiyle herkesi şaşkına çeviren vücut güzeli spiker Işıl Aktan, eski eşine en büyük cezayı verdiği söyledi.

Vücut Geliştirme, Fitness ve Wellness Türkiye şampiyonu olan Işıl Aktan eşinden dayak yediği haberiyle herkesi şaşkına çevirmişti. Peki böyle bir kadın nasıl dayak yedi, neden karşılık vermedi. Aktan, bu soruların cevabını Mesut Yar ile Burada Laf Çok programında verdi.

'Bir bayan arkadan saçlarını kaptırırsa, tepesine de birisi oturursa, eline de ayağıyla basarsa ve vurursa hiçbir şey yapamaz ' diyen Aktan kendisine bu şekilde ani bir saldırı olduğunu söyledi.

Eski eşinin kendisine yaptığı bu hatayı ruh hatasına çevirdiğini söyleyen Işıl Aktan, 'Karşı tarafın kaybı çok büyük. Şu an ekranda izlediği kayıp onun hayatı boyunca kavuşamayacağı birisi, çocuğunun annesi. En büyük cezasıdır. Bundan daha büyük bir ceza düşünebiliyor musunuz? ' şeklinde konuştu.

'EĞER DÖVSEYDİM GÖZÜMDE ERKEK OLMAYACAKTI '


Aktan eski eşine neden karşılık vermediğini de şöyle anlattı.

'Eğer ben dövseydim o bir erkek olmayacaktı gözümde. Dolayısıyla elim kalkmaz. Hiç kimseye şu ana kadar vurmadım. Bizim sporumuzun özelliği biz kendimizi döveriz. Her kaldırdığımız ağırlıkla kasımıza acı veririz. Dayak yemiş gibi antrenmanlardan çıkıyoruz. ' BEYAZ GAZETE

Eşime En Büyük Cezayı Verdim

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile