Esin Övet: Ebru Gündeş O Ses Türkiye'den Ayrılabilir

İran asıllı kocası Reza Zarrab'ın rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda isminin geçmesi ardından O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Ebru Gündeş'in yarışmadan ayrılabileceği iddia edildi.
Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu televizyon dünyasında da ses getirecek bir gelişmeye neden oldu. İran asıllı kocası Reza Zarrab'ın rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda isminin geçmesi ardından O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Ebru Gündeş'in yarışmadan ayrılabileceği öne sürüldü.

Bomba iddia Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında gündeme geldi. Programın sunucusu olan Esin Övet, operasyonun magazin dünyasındaki yansımalarını açıkladı. Kocasının gözaltında olmasından dolayı Ebru Gündeş'in riskli bir dönemden geçtiğini belirten Övet, konuyla O Ses Türkiye boyutunda ilgilendiğini söyledi. 'O Ses Türkiye'de önümüzdeki pazartesi ve salı ne olacak?' diye soran Övet, 'Belki Ebru Gündeş çekilecek. Bunların hepsi merak konusu. Bu bir iki günde Ebru Gündeş'ten çekilme kararı çıkabilir. Ben öyle bir şey duydum. Ebru Gündeş her ana O Ses Türkiye'de olmama kararı alabilir.' ifadelerini kullandı.

İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda Ebru Gündeş'in İran asıllı kocası Reza Zarrab gözaltına alınmıştı. Zarrab'ın İran'a kaynağı belirsiz para transfer ettiği iddia edilmişti. Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş'e aldığı lüks ve pahalı hediyelerle magazin dünyasında sıkça konuşulmuştu. Ortaya atılan 'Ebru Gündeş O Ses Türkiye'den ayrılabilir' iddiası ardından ünlü sanatçının nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile