Geçtiğimiz aylarda evelenen ve evlendikten sonra umreye giden Caner Toygar, eşine ulaşamadığını söyleyerek göz yaşı döktü.

Esra Erol'da programı bugün Caner Toygar'ın dramına sahne oldu.

Programda ağlamaya başlayan Caner'in yanına giden Esra Erol 'Ne oldu?' diye sordu. 'Berke'yi çok seviyorum' diyen Caner, 'Söylemeyecektim ama 3-4 gündür kendisine ulaşamıyorum. Her yerden engelledi beni' diye konuştu.

Şaşkına dönen Esra Erol, 'nasıl yani?' sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Caner eşinin kendisini terk ettiğini şu sözlerle itiraf etti: 'Her kavgada evden gidiyor, 'boşanacağım, bana sesisini yükseltme' diyor. Bunlar yüzünden boşanılır mı?'

İlerleyen dakikalarda yayına telefonla bağlanan Berke ile Caner yüzleşti. Berke, Caner'in kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

-Video-
Esra Erol'da Canlı yayınla Berke-Caner yüzleşmesi

Esra Erol'da - Canlı yayında muhteşem evlilik teklifi!

''Esra Erol'da''nın bugünkü bölümünde izleyenleri şaşırtan sürpriz bir evlilik teklifi yaşandı.

Atv ekranlarında yayınlanan günü en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'da'nın bugünkü bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Daha önce büyük bir aşk yaşayan fakat evlilik yoluna giremeyen Cansu ile Yavuz çifti Esra Erol'da tekrar bir araya gelerek evlilik kararı aldı.

Canlı yayında büyük bir pankartla birlikte Cansu'ya evlenme teklif eden Yavuz, başta stüdyodaki izleyici olmak üzere, tüm izleyenleri şaşırttı.

Programın sunucusu Esra Erol, çifte mutluluklar diledi..





Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile