drone görüntüsü
-Röportajlar
-Detay
( İSTANBUL -DRONE) İSTANBUL
- Kademeli normalleşmeyle birlikte evlenecek olan çiftler, nikah günü almak için evlendirme dairelerine akın etti. Nikahlara davetlilerin alınabilecek olması kararı sonrası evlendirme dairelerinin önünde uzun kuyruk oluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açıkladığı kademeli normalleşmeyle birlikte nikahlara azami 100 davetli alınmasına karar verilmişti. Davetli alınma kararı sonrasında çiftler sabahın erken saatlerinden itibaren evlendirme daireleri önünde kuyruk oluşturdu. Avcılar Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi'nde sabahın erken saatlerinden itibaren gelen çiftler tarih alabilmek için uzun süre sırada bekledi. “Geldiğimde şoka uğradım” Hafta içine aldığı nikah tarihini hafta sonuna aldırmak isteyen Ceren Demir, “İnsanların gelmesi daha kolay olur diye cumartesiye aldırmak için bekliyorum. 3-4 saattir bekliyoruz. Sonunda da aldırabilecek miyiz o da belli değil ama şansımızı denemek için bekliyorum. 29 Haziran’a almıştım ama çok da sarkıtmadan ya bir önceki hafta sonu ya da bir sonraki hafta sonuna aldırmaya çalışacağım. Yasakların kalkacağını tahmin ediyordum. O yüzden de tetikteydim, kalkar kalkmaz hemen geleyim diye. Bu kadar büyük bir kalabalık beklemiyordum açıkçası. Geldiğimde şoka uğradım. Herkes bekliyormuş meğer. Hâlâ bekliyorum” dedi.
Ağustos sonu için nikah tarihi almak istediğini söyleyen Deniz Karadeniz, “Sabah 10.00’dan beri bekliyoruz. Ağustos ayı için bugün açıldı. Böyle bir yoğunluk beklemiyorduk ama oldu yani. İşlerimizden de izin aldık. Mecburen bekliyoruz sabahtan beri. Yasakların kalkmasını bu ay için bekliyorduk ama ağustosta tamamen kalkmasını bekliyoruz inşallah. Umudumuz o yönde” diye belirtti.
Saatlerdir bekledikleri için yorulduğunu dişe getiren Nazlı Akkoyunlu, “Sabah 09.00’dan beri buradayız. Bakalım bugün inşallah temmuz ayı için nikah tarihi alacağız” şeklinde konuştu.
Evlendirme dairesinin önünde 'nikah tarihi' kuyruğu
İLGİLİ VİDEOLAR
Küçükçekmece’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bakan Karaismailoğlu: “200 kilometrenin üzerinde yol kesimlerinde hasarları tamamen giderdik”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Böcek'ten, ağabeyine son görev
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Aşiret düğününde damada 3,4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Şehidin cenazesi memleketi Trabzon’a getirildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Antalya'da nem yüzde 90'a ulaştı, vatandaşlar denize akın etti
29 Ağustos 2021 Pazar
Gaziosmanpaşa'da paten, kay kay ve scooter yarışması
29 Ağustos 2021 Pazar
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar