Faik Çetiner:Yıldırım Demirören Yeni Bir Kavganın Müjdesini Verdi

Habertürk spor danışmanı Faik Çetiner, TFF'nin '6+0+4' kararı hakkında 'Yıldırım Demirören yeni bir kavganın müjdesini vermiştir' dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, düzenlediği basın toplantısıyla yabancı oyuncu sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. '6+0+4'ün sonuna kadar arkasında oldukları kaydeden Demirören, “6+0+4” statüsünde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını söyledi.

“YENİ BİR SAVAŞ BAŞLAYACAK”
Alınan bu karar ardından değerlendirmelerde bulunan Habertürk spor danışmanı Faik Çetiner ise dikkat çekici yorumlarda bulundu. Yıldırım Demirören 'in yeni bir kavganı müjdesini verdiğini savunan Çetiner, “Şu anda 17 kulüp bir tarafta, Fenerbahçe bir tarafta. Sanki çok ihtiyacımız varmış gibi yeni bir savaş başlayacak.” dedi.

“EN ÇOK GALATASARAY ETKİLENİR”
Sarı-lacivertli kulübün neden bunu kararı istediğine de açıklık getiren Çetiner, “Fenerbahçe 'nin kaliteli yerli oyuncusunun fazla olmasında dolayı Fenerbahçe 6 yabancıyı yeterli görüyor.” ifadelerini kullandı. Kararın Fenerbahçe 'ye avantaj sağlayacağını da ekleyen Demirören, ortaya çıkan tablodan en çok Galatasaray 'ın etkileneceğini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile