Fatih Camii'nde gerginlik

Fatih Camii'nde Cuma namazı olaylı geçti. Bir şahıs Cuma hutbesi okunduğu sırada 'Ben askerim, ümmeti Muhammed bana sahip çıksın' diye bağırmaya başladı.
Fatih Camii'nde Cuma namazı olaylı geçti. Bir şahıs Cuma hutbesi okunduğu sırada'Ben askerim, ümmeti Muhammed bana sahip çıksın'diye bağırmaya başladı. Cemaatin tepki gösterdiği şahıs polis korumasında camiiden çıkarıldı.

Asker olduğunu iddia eden bir şahıs Cuma hutbesi okunduğu sırada ayağa kalkarak bağırmaya başladı.'Bana sahip çıkın, söyleyeceğimi söyleyeyim. Ümmeti Muhammed bana sahip çıksın" diyen şahıs cemaatin tepkisiyle karşılaştı. Şüpheli daha sonra elindeki bıçağı havaya kaldırarak sallamaya başladı.

Cemaat zanlının camii imamına saldırması ihtimaline karşı imamın etrafında etten duvar ördü. Bu sırada bazı vatandaşlar ise zanlının etrafını sardı. Bir süre sonra cemaat zanlıyı etkisiz hale getirip yere yatırdı.

Camii imamı bir olumsuzluk yaşanmaması için uzun süre öfkeli cemaati sakinleştirmeye çalıştı. Hutbeye ara veren imam, vatandaşlardan şahsı polise teslim etmelerini istedi. Kısa süre içerisinde camiide görevli polisler olaya müdahale etti. Şüpheli şahıs camii içindeki güvenli bir bölgede polis çemberine alındı.

Polisler şahsı gözaltına alarak dışarıya çıkardı. Bu sırada cemaat içindeki bazı kişiler şüpheli şahsa tepki göstermeyi sürdürdü. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile