Galatasaray Fatih Terim ile yollarını ayırdı.

Teknik direktörü Fatih Terim'e sözleşme için 48 saat süre tanıyan Galatasaray, kararını verdi.

Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdı.

'Fatih Terim ile yolları ayırdık' yönündeki ilk açıklama Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'den gelirken, kısa süre içinde ayrıntılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Galatasaray'da 3. dönemini yaşayan Terim, 2 yıl üst üste gelen şampiyonluğun ardından, bu sezonun başında milli takımın da başına geçmişti.

Terim'in, Abdullah Avcı'nın görevi bırakmasıyla göreve getirilmesi, Galatasaray Kulübü'nde bazı tepkilere neden olmuş, yönetim de Terim'e bir tercih yapması yönünde çağrıda bulunmuştu.

Başkan Ünal Aysal bu durumu son açıklamasında şöyle ilan etmişti: 'Bizim ve Milli takımın menfaatleri için doğru bir karar almak lazım. Fatih Hoca'nın da rahat çalışabilmesi için bir karar alınması gerekiyor...'

Kulüp yönetimi bugün saat 17.00'de başlayan ve yaklaşık 2.5 saat süren toplantının ardından, Fatih Terim'le yolları ayırma kararı aldı...

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?


Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından tecrübeli teknik adamın yeni adresi büyük bir sürpriz olmazsa Milli Takım olacak.

Sarı-Kırmızılı ekibi son 2 sezon üst üste şampiyon yapan ve Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından tecrübeli hocanın akıbeti de merak konusu oldu.

A Milli Takım ile 4 maçlığına anlaşan ve Terim'in bundan sonraki süreçte Türkiye Futbol Federasyonu'nun teklifini kabul etmesi ve uzun soluklu bir sözleşme yapması bekleniyor.

Fatih Terim'in gözyaşları

Galatasaraylı taraftarlar, görevine son verilen teknik direktör Fatih Terim'in Tarabya'daki evinin önünde toplanarak, deneyimli teknik direktöre destek verdi.
Yönetimi istifaya davet eden sarı kırmızılı taraftarlara deneyimli teknik adam,' Hakkınızı helal edin' dedi. Terim'in üzgün olduğu ve gözlerinin dolduğu görüldü. Bu sırada taraftarlar da' İmparator ağlama' diye bağırdılar.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun Terim'in sözleşmesinin feshedildiğini açıklamasının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak kararı protesto eden ve yönetimi istifaya çağıran taraftarlar, daha sonra konvoy halinde deneyimli teknik adamın Tarabya'daki evine geçti.

Yaklaşık 300 sarı-kırmızılı taraftar, evinin önünde bir araya geldikleri Terim'e tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. 'İmparator Fatih Terim' şeklinde tezahüratlar yapan taraftarlar, kulüp başkanı Ünal Aysal'ı da istifaya çağırdı.

Fatih Terim, yoğun ilgi karşısında evinden çıkarak taraftarların yanına geldi. Taraftarları selamlayan tecrübeli teknik direktörün oldukça üzgün olduğu görüldü. Terim, taraftarlara, 'Hakkınızı helal edin' dedikten sonra tekrar evine döndü.

Taraftarların ayrılmasının ardından Terim, polis eskortu eşliğinde evinden çıkış yaptı. Ancak taraftarlar, anayolda Terim'in içinde bulunduğu aracın önünü keserek, 'Hocayı satanı biz de satarız' ve 'Ünal Aysal istifa' şeklinde sloganlar attı.

Fatih Terim'in aracı, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ilerleyerek bölgeden uzaklaştı.

FATİH TERİM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU! 

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, Ertem Şener Fatih Terim'le ilgili çok ilginç bir detayı seyircilerine aktardı.

Ertem Şener, 'Galatasaray taraftarı Terim'in evine gitmiş, Fatih Terim ilk defa gözyaşı dökmüş. Fatih Terim ağlamış.' ifadelerini kullandı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ertem Şener söylemişti!

24 Eylül 2013 Salı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile