4 Temmuz'dan sonraki ilk katliamın ardından Mısır'a giden Fatih Tezcan, bir gecede 200 müslümanın öldürülmesini Ülke Tv'deki Gündem Özel programında değerlendirdi.

Türkiye'nin diplomatik ve ekonomik alanda, göreve geldiğinden bu yana destek verdiği Mursi'nin, 4 Temmuz günü ABD'nin de desteklediği bir darbe ile yönetimden indirilmesinin ardından Türkiye siyasi sahada Mısır'ın en büyük destekçisi konumuna geçti.

SURİYE'DEN MISIR'A GİDEN UZMANLAR NEYİN UZMANI?

Mısır'daki Katliamın analiz edilecek bir tarafının kalmadığını vurgulayan, Müslüman Kardeşlerden aldığı bilgiye göre yerde öldürülmüş insanların uyuşturucu almış eli bıçaklı tipler yani narko-zombilerce satırlarla parçalandığını ve Suriye'den Mısır'a giden katliam uzmanlarının kimliğinin ortaya çıkarılması gerektiğini ifade etti.

EMPERYALİZM-ALİMLER-MEDYA ÜÇGENİ

Nesne'leştirilen Müslümanların on senelerdir bu ve benzeri katliamları izlediklerini belirten yazar, Ümmetin Batı'nın Demokrasi oyunuyla karşı karşıya olduğunu ve Egemenler-Alimler-Medya üçgeninde adeta koyun'laştırıldığını ifade etti.Genelde Türkiye ve Araplar, güncelde Mısır'daki devrim ve silahsız direnişin Batı'nın oyununu bozduğunun altını çizen Tezcan, Batı'nın kendi dayattığı Demokrasi sisteminin kendi aleyhine işlemesi noktasında katliamlar yaptırdığını iddia etti.

İSLAM BİRLİĞİ EMPERYALİST OYUNU BOZAR

Bu noktada Müslümanlara düşen şeyin namaz, oruç gibi ibadetlerini yeterli görmek yerine, İslam'ın esas kimliği ve gereği olan Devrimciliği yüklenmek ve kardeşlerine omuz vermek olduğunu söyleyen Fatih Tezcan, Ramazan ayında Müslümanları katleden kuklaları yöneten Emperyalizm'in oyununu bozacak olan şeyin, bir buçuk milyar müslümanın bir zihin devrimiyle birlikte İslam Birliği'ni sağlaması ve hatta bir adım ileride Hilafeti gündeme getirmesi olduğunu belirtti.

DİYANETİN BAAS'ÇI HUTBESİ SKANDAL! TEKBİRİ SİYASİ AMAÇ İÇİN KULLANMAK FARZDIR!

Diyanetin 26 Tezmmuz 2013 Cuma Tekbir Hutbesinin skandal olduğunu iddia eden yazar, Müslümanların hak arayışının'küçük siyasi emel'olarak adlandırmanın müslümanları cahil yerine koymak olduğunu ve Tekbiri Siyasi amaçta kullanmanın Farz hükmünde bulunduğunu belirtti.Diyanetin bu hutbede BAAS'çı bir ağız kullanarak Suriye'deki şebbihayı ve Mısır'daki darbecileri kardeş olarak empoze etmeye çalıştığını ifade eden Tezcan, hutbeyi hazırlayanları canlı yayında tartışmaya davet etti.

DEVRİM, KUR'AN'IN EN GÜZEL TEFSİRİDİR!

'Mısır'daki Devrim ve Direniş, dünyanın en güzel Kur'an tefsiridir.Müslümanlar da bu tefsirde bir ayetin tecellisi olmak istiyorlarsa, devrimci kardeşlerine omuz vermeliler.' diyen yazar, Emperyalizm'in Osmanlı Ruhu'nun dirilmesinden dolayı büyük bir panikte olduğunu yineledi.

MISIR ORDUSU VE KOÇ HOLDİNG ORTAKTIR!

'Mısır Ordusu'nun Türkiye'deki ticari ortağı Koç Holding'tir ve tıpkı ABD ve israil ürünleri gibi boykot edilmelidir.' diyen Tezcan, Emperyalizm'in Nasır, Mustafa Kemal ve bazı yahudi maşalar eliyle nasıl milliyetçiliği ümmete empoze ederek Ümmet Perspektifi'ni yıkmaya çalıştığını örneklendirdi.Müslümanların Diriliş Ahkamı, Direniş Ahlakı ve Devrim Aklı'nı yüklendikleri takdirde bütün dünyaya örnek olabilecek bir ümmet olabileceklerini ve ABD-AB-Rusya-Çin'den oluşan Emperyalist Bloku parçalayabileceklerini belirtti. (Analiz Merkezi)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile