Fehmi Koru Eylemcilere Seslendi

Star gazetesi yazarı Fehmi Koru Gezi Parkı'nın halka açılmasından sonra gerçekleştirilen eylem nedeniyle tekrar kapatılmasını değerlendirdi.
24'TVde yayınlanan Günün Manşeti adlı programa konuk olan Star gazetesi yazarı Fehmi Koru gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gezi Parkı
'nın halka açılmasından sonra gerçekleştirilen eylem nedeniyle tekrar kapatılmasını değerlendiren Koru, eylemcilere seslenerek 'Artık kendinize başka bir yer bulun' dedi.

GEZİ PARKI ÇOK ÖNEMLİ O ÖYLE KALMALI


'Amacına ulaşmış bir eylemin, amaca ulaşılmamış gibi göstererek yeniden bir eylem yaparsanız burada bir sorun var' diyen Fehmi Koru, 'Gezi Parkı çok önemli o öyle kalmalı eğer; başka ifade etmek istediğiniz bir şeyler varsa, belli bir amaca hizmet etmek için eylem yapmak istiyorsanız artık Gezi Parkı dışında bir yer bulun kendinize' dedi.

Türkiye'nin her yerinde başka Gezi Parkları olduğunu söyleyen Fehmi Koru, 'İstanbul'da da bir tek park Gezi Parkı olarak akıllara gelmemeli' dedi.

AMACA TERS DÜŞÜYOR

'Birkaç zamandan beri başka parklarda forum çalışmalarını yaptıklarını bildiğimiz gençler var' diyen Fehmi Koru, 'o parklarda ne yapmak istiyorsanız yapmaya devam edin. Gezi Parkı üzerinde yoğunlaşarak Gezi Parkı'nı bir başka amaca hizmet edecek ve Gezi Parkı'ndan hareketle Taksim'e taşmış olan ve tahribatlarla zihinlerimize yer etmiş olan... Şu kadar kişi tutuklandı şu kadar kişi gözaltına alındı onun sebebi olan taşkınlıkların yaşandığı bir ortamı Gezi Parkı olarak zihinlere yeniden yerleştirmek Gezi Parkı eylemcilerine de, amaçlarına da, yaptıklarına da saygın niyetlerine de çok ters düşüyor' şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile