Fenerbahçeli taraftarlar, Şampyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Vaslui karşısında alınan 1-1'lik skorun ardından yönetime resimli bir mesaj gönderdi.
Orta alanda top yapmakta güçlük çeken takımlarının, transfere ihtiyacı olduğu görüşünde birleşen sarı lacivertli taraftarlar, Twitter'da hesabı olan Fenerbahçeli yöneticilere 'Sevgili yönetim, transferi buraya yapacaksınız ' mesajını gönderdi.
Emre Belözoğlu'nun yerinin henüz doldurulamadığını ifade eden Fenerbahçeliler'e göre bu bölgeye transfer yapılması şart.
Sarı lacivertli ekip, Vaslui karşısında Şampiyonlar Ligi'ne 'ya tamam, ya devam ' maçına çıkacak. Bu kritik karşılaşma 8 Ağustos Çarşamba Romanya'da oynanacak.
Kendine gel Stoch!
Kanarya 'nın Vaslui ile oynadığı maçta ilk 11 'de forma giyen ve tanınmayacak halde olan Miroslav Stoch 'a uyarı geldi
Teknik heyetin Slovak oyuncu ile özel bir görüşme yaptığı ve performansındaki inanılmaz düşüşün nedenlerini sorduğu öğrenildi. Stoch 'un da kötü oynadığını kabul ettiği ve rövanştaki maçta beklentilere yanıt vereceğini söylediği belirtildi.
