Ferhat Güzel'den 'İbrahim Tatlıses' açıklaması

Ferhat Güzel, İbrahim Tatlıses'in ağır suçlamalarına ve hakaretlerine canlı yayında yanıt verdi.
İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz cuma günü Twitter'dan, Ferhat Güzel'in kendisinin vurulacağını bildiği iddia edip, hakaretler yağdırmıştı.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Ferhat Güzel, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Tatlıses'in açıklamaları önce kendi üstüne alınmadığını ifade eden Güzel, 'Ama bir gazeteci arkadaşım'Bu sensin'dedi. Bana şaka gibi geldi önce. Büyüğüm olduğum için de cevap vermek istemedim. Biz onu aile büyüğümüz görmüşüz ama çok ağır ithamlar var orada. Benim her şeyden önce kendime ve aileme sorumluluğum var. Sonra beni sevenlere karşı sorumluluğum var. O yüzden cevap vermek zorunda kalıyorum' şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses ile bir dönem dargın olduğunu söyleyen Güzel, 'Ama o talihsiz olayı yaşadığında ben hep hastanedeydim. En az onun kadar bende üzüldüm' dedi.

'YARASI OLAN GOCUNUR'

Bu konuda kendini aklama çabasına girmediğini belirten Ferhat Güzel, 'Yarası olan gocunur' ifadesini kullandı. Ferhat Güzel, Tatlıses ile görüşmesinin engellendiğini de söyledi.

İbrahim Tatlıses'e karşı hata yapmadığını savunan Güzel, 'Ama beni Tatlıses'e yaklaştırmıyorlar' diye konuştu.

'TATLISES NE DERSE KABULÜMDÜR'


Güzel, Tatlıses'in hakaretlerine ise, 'Aile büyüğümdür, kızmıştır, küfür etmiştir. Ben cevap vermem. İbrahim Tatlıses elini vicdanına koyacak konuşacak ondan sonra her şey kabulümdür' karşılığını verdi.

'ONUN DIŞINDA O SÖZLERİ BANA KİMSE YAZAMAZ'


'Ben o sözleri söylemiş olsam söyledim derim' diyen Ferhat Güzel, 'İbrahim Tatlıses dışında da o sözleri bana kimse yazamaz. Benim bildiğim Tatlıses arkadan konuşmaz, yalan da konuşmaz, direk yüzüne konuşur' dedi.

'DELİ OLMAM LAZIM'

Güzel, ağır ithamlara karşılık, 'Benim böyle bir şey yapmam için deli olmam lazım' diye çıkıştı.

Tatlıses'i birilerinin tahrik ettiğini de söyleyen, 'Beni kendi tarafına çekmek isteyen insanlar var' ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile