Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: Diktatör değilim!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılarak kendisine yöneltilen diktatör yakıştırmasına böyle cevap verdi.
Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılan Galatasary Başkanı Ünal Aysal kendisine yönelik diktatör eleştirilerine ve Fatih Terim'in yerine gelmesi düşünülen Mancini ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından Mancini'nin isminin geçmesini bir görev değişmi olarak değerlendiren Aysal  'Hepimiz hayatta bir görevi alıyoruz öbür göreve geçiyoruz. Fatih Hoca ile geçtiğimiz iki sene gayet iyi geçti ama son bir iki ay içinde bazı anlaşmazlıklarımız olabilir. Bunun dışında da herhangi bir şikayetimiz olmadı. Hayat akıp geçiyoruz. Dün dündür bugün bugündür. Galatsaray camiası bir aile havası içerisinde eskiden olduğu gibi bugün de çalışmasına devam ediyor.Çok zor bir sene bekliyoruz bizi. Hem Türkiye içinde hem Türkiye dışında. Dikkatimizi dağıtmak istemiyoruz. Önemli olan bu aile espirisini aile birliğini bozmamak ve bu şekilde devam etmek. ' dedi.

DİKTATÖR DEĞİLİM

Kurumsallaşma adına gece gündüz çalıştığının altını çizen Galatasaray Başkanı Aysal  ' Böyle bir kurumda diktatör yakıştırması son derece yanlış. O zaman kurumsallaşma olmaz. Kurumsallaşma her görev, yetki ve sorumlulukların birbirine bağlanarak bir sistem içerisinde yürütülmesidir. Burada herkesin görevleri vardır sorumlulukları vardır ve bu bir saygı sistemi içerisinde yürür. Ben bu yönetsel sistem içerisinde uygulamalarımı götürmeye çalışıyorum. Galatasaray çok büyük bir camia. Eğer bu kurumsal yapıya tam olarak oturamazsak camiamız küçülür. Böyle bir riski de göze alamayız' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile