Galatasaray Ve Trabzonspor’un Rakipleri Belli Oluyor (16.12.2013)

Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükselen Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 takım arasına kalan Trabzonspor’un rakipleri bugün yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
Avrupa'daki iki temsilcimiz Galatasaray ve Trabzonspor'un 2. Tur'daki rakipleri bugün İsviçre'nin Nyon entinde çekilecek kurayla belli olacak. Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nin kura çekimi saat 13:00'te, Trabzonspor'un bulunduğu UEFA Avrupa Ligi'nin kura çekimi ise saat 14:00'te başlayacak.

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nin kura çekimi saat 13:00'te gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Ligi B grubunu Real Madrid'in ardından ikinci sırada tamamlayarak üst tura yükselen sarı-kırmızılılar kuraya ikinci torbadan girecek. İlk turda aynı grupta olan takımlar ikinci turda birbirleriyle eşleşemeyecek.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında Manchester United, Barcelona, Chelsea, Atletico Madrid, Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Paris Saint Germain bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ile 18-19 Mart tarihlerinde oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde J grubunu lider tamamlayarak tur atlayan Trabzonspor, kuraya birinci torbadan katılacak. Bordo-mavililerin muhtemel rakipleri arasında Swansea City, Chornomorets, Dnipro, Dinamo Kiev, Esbjerg, Maribor, Maccabi Tel Aviv, Slovan Liberec, Viktoria Plzen, Real Betis, Anzhi, PAOK, Ajax, Juventus ve Porto bulunuyor.

Avrupa Ligi'nde ikinvi tur maçları 20-27 Şubat tarihlerinde oynanacak. Kura çekiminde 3. tur eşleşmeleri de belli olacak. 3 tur karşılaşmaları ise 13-20 mart tarihlerinde yapılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile