- Şişme oyun parklarının olduğu alanda eğlenen çocuklar - Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır verilmesi - Esma ile röportaj - İman Muhammed ile röportaj - Çocuklara yüz boyama etkinliği yapılması - Dans eden ve şarkı söyleyen çocuklarSuriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla terörden temizlenen bölgelerde çocuklar, Gayret Derneğinin düzenlediği programlarla eğleniyor.Gayret Derneği, TEİAŞ İnsani Yardım ve Arama Kurtarma Platformunun desteği ve Kilis Valiliğinin koordinasyonuyla Afrin ve Azez 'de çocuk şenlikleri düzenleniyor.Programa katılan Suriyeli Esma " Oyun parkına geldik. Önce patlamış mısır ve pamuk şeker yiyeceğiz sonra şenliğe katılacağız." dedi.
Programa katılan diğer bir çocuk İman Muhammed ise şenliğe katılmak ve oyuncaklarla oynamak için geldiklerini belirterek "Bütün dünyadaki çocukların mutlu olmasını istiyorum ve Türkiye'ye teşekkür ediyorum." dedi.
Şişme oyun parkları, Karagöz - Hacivat ve Nasrettin Hoca figürlerinin bulunduğu geniş bir alanda eğlenen çocuklar, Türk gönüllülerin dağıttığı hediye ve şekerlerle mutlu oluyor.Şenliklerin Cerablus ve Bab'da da düzenlenmesi planlanıyor.
Gayret Derneğinden Suriye'de çocuk şenliği - AZEZ
İLGİLİ VİDEOLAR
30 bin ton mısır silajı balyasının bulunduğu depoda yangın çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Suların çekildiği Mehmetli Barajı alarm veriyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Muş'ta silajlık mısır hasadına başlandı
29 Ağustos 2021 Pazar
'Akdeniz'de Yaz Akşamları' etkinlikleri coşkuyla sürüyor
27 Ağustos 2021 Cuma
Silajlık mısır hasadı başladı
27 Ağustos 2021 Cuma
Tokat’ta buğday rekoltesinde artış bekleniyor
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Anne-çocuk şenliğinde aileler çocukluğuna döndü
20 Ağustos 2021 Cuma
Büyükçekmece’de kent tarımı uygulaması mahallelere yayılıyor
12 Ağustos 2021 Perşembe
Domates tarlada 1 lira, markette 5 lira
10 Ağustos 2021 Salı
Bu tarlada para geçmiyor
10 Ağustos 2021 Salı