Gaziantepte Doğalgaz Boru Hattı Patladı

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi.
Patlamada 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası boru hattının geçtiği yolda ve çevrede hasar meydana geldi.

2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde büyük gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından ilk belirlemelere göre 9 araçta hasar oluştu, 6 kişi yaralandı. Yaklaşık 200 metrelik hatta meydana geldiği belirtilen patlama nedeniyle asfalt parçaları çevreye yayıldı.

Patlamanın ardından bölgeye, çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

'ŞİMDİYE KADAR BÖYLE BİR ŞEY YAŞANMADI'
Gaziantep OSB Başkanı Cahit Nakıpoğlu olayla ilgili şunları söyledi:

''Organize sanayi bölgemizin elektriği yer altından beslenir. Galerilere bir yerden bir gaz sızmış. Bunun neticesinde tam tespit edemek ama sıkışmadak mütevellit bir patlama olmuş. Ama çok şükür can kaybımız yok. 6 kişi ayakta tedavi edildi.

'İKİNCİ BİR PATLAMA İHTİMALİ YOK'

Şimdiye kadar böyle bir şey yaşanmadı. Bırakın Gaziantep'i Türkiye'de hiçbir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) böyle bir şey yaşanmadı. Bu bize bir ders oldu. Nasıl oldu çözeceğiz. İkinci bir patlama olma ihtimali yok.''

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile