- - İstasyon Spor Salonundan genel görüntü - Seremoni geçişinden genel görüntü - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ın konuşması - Müsabakalardan genel görüntü - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın:"31 ilden 455 genç sporcumuz burada müsabakalara katılacak. Başarılı olan gençlerimiz, ülkemizi 2024 ve 2028 olimpiyatlarında temsil edecek"BİLECİK (AA) - Türkiye Güreş Federasyonunun düzenlediği Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Şampiyonası'nın eleme müsabakaları, Bilecik 'te başladı.
İstasyon Spor Salonu'nda düzenlenen törene Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acı, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve davetliler katıldı.
Başkan Aydın, tören öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'yi iki bölgeye ayırdıklarını söyledi.
Elemelerin Bilecik ve Erzincan'da gerçekleştirileceğini kaydeden Aydın, "31 ilden 455 genç sporcumuz burada müsabakalara katılacak. Başarılı olan gençlerimiz, ülkemizi 2024 ve 2028 olimpiyatlarında temsil edecek." diye konuştu.
Organizasyon 4 Şubat Pazar günü sona erecek.
Geleceğin milli güreşçileri, Bilecik'te buluştu
İLGİLİ VİDEOLAR
Solo alpinisti 30’uncu tırmanışını Zafer Bayramında gerçekleştirdi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bitlis’teki örtü yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da Rewşan Çeliker konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
TADDEF 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Karabağ Zaferi anısına ücretsiz kitap dağıttı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vahit Emre Savaş: 'Avrupa Şampiyonası'nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rahvan at yarışları nefes kesti
29 Ağustos 2021 Pazar
Rahvan at yarışları nefes kesti
29 Ağustos 2021 Pazar
Bedirhan Bülbül: 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız'
29 Ağustos 2021 Pazar
'Samsun Golf Sahası'na gelen işletme teklifleri değerlendiriliyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Avrupa Şampiyonu milli taekwondocular yurda döndü
28 Ağustos 2021 Cumartesi