Gezi parkı eylemlerinin gerçek yüzü

'Gezi Parkı' eylemlerinde provakatörler tarafından polise taş atması için para verilen M.A. tüm gerçekleri Dinamit programına açıkladı.
Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek'in üstlendiği Dinamit programında Gezi Parkı olaylarının gerçek yüzü gözler önüne serildi. Dinamit, programı Gezi Parkı olayları sırasında evinden kaçan ve 4 ay boyunca haber alınamayan 12 yaşındaki bir çocuğu ve ailesini canlı yayına aldı. Attıkları her taş için kendilerine 5 lira ödendiğini söyleyen M.A. 'nın anlattıkları adeta dudak uçuklatıyor.

Gezi parkı eylemlerine katılan 12 yaşındaki M.A. isimli çocuk provakotörlerin kendisine 5 TL karşılığı polislere taş attırdığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a küfrettirildiğini ve provakatörlerin hepsinin uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu söyledi.

İşte M.A.'nın açıklamaları:

Muhabir - Çarşı grubunun lideri kimdi? Sizinle ilğilenen kimdi?
M.A. - Arda, Arda abi

Muhabir - Ne diyordu size? Polise mi saldıracaz diyor?
M.A. - O pankart yaptırıyordu, pankart tutturuyordu, otobüs parasını o veriyordu, Sigaralarını ve esrarlarını o karşılıyordu.

Muhabir - Uyuşturucu madde kullanıyorlarmı?
M.A. - Hepsi kullanıyordu. Bana diyorladı ki 'Başbakan'a küfret et diyorlardı.' Tamam diyordum, 'Küfürleri kağıtlara yazıp ezberletiyorlardı' Bana 'Çarşı' grubu devrimci sloganlar öğretti. Başbakan'a küfret' dedi. Başbakan aleyhine bana slogan öğrettiler küfür ettiler, küfür öğrettiler. 'Çarşı grubu psikolojimi bozdu'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile