Kral Tv Müzik Ödülleri'nde Ajda Pekkan'ın giydiği elbiseye eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Son eleştirilerin sahibi ise Barbaros Şansal ve Sema Çelebi...

Beyaz Tv ekranlarında Beyaz 'ın Sultanı programına katılan Barbaros Şansal ve Sema Çelebi, Ajda Pekkan 'ın Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde giydiği kıyafeti eleştirdi. Şansal, 'Ajda Pekkan göğsünde mutfak kepçesi unutmuş ' derken, Sema Çelebi de elbiseyi komik bulduğunu söyledi.

Ajda Pekkan 'ın son zamanlarda çok yanlış elbiseler seçtiğini söyleyen Barbaros Şansal, ' Ajda Pekkan 'ın giydiği elbise 18-20 yaşında genç bir kızın giyeceği türden, 66 yaşındaki bir bayanın giyeceği cinsten değil. ' dedi. Düzenlenen bu tür organizasyonların yurt dışındaki örneklerini hatırlatan Şansal, 'Yurtdışında sanatçılar her zamanki halleri ile ödül almaya çıkıyorlar. Böyle bülbülyuvası saçlar her yarı açılmış elbiseler kullanmıyorlar. Bu tarz et pazarına döndürülmüş geceler benim çok hoşuma gitmiyor. ' ifadelerini kullandı. Ajda Pekkan 'ın tercih ettiği elbiseyi eleştirmeye devem eden Şansal esprili bir dille 'Bu elbiseyle uçağa binemezsiz. Çünkü dedektörden geçerken tek göğüs ötecektir ' dedi.

Pekkan 'ın elbisesini eleştiren bir diğer isim ise Sema Çelebi oldu. Çelebi, ünlü sanatçının yerinde olsa daha dar bir elbise tercih edeceğini belirterek 'Ben onun yerinde olsam vücuduma yapışan çok güzel bir elbise giyerdim. Sade, uzun ve balık gibi bir elbise tercih ederdim. Çünkü Pekkan 'ın o tarz bir elbiseyi giyebileceği bir vücudu var ' dedi. Gecede giydiği elbise yerine Nur Yerlitaş 'tan bir elbise kullanmasının daha iyi olabileceğini kaydeden Çelebi, 'Bu komikliğe ne gerek var. İnsanlar aykırı olayım derken çok komik olabiliyorlar. ' İfadesini kullandı. Kendisinin de iddialı giyinmeyi sevdiğini belirten Çelebi, 'Ben de iddialı giyinmesini seven bir kadınım ama o elbiseyi giyersem beni taşlarlar. Ben onun yerinde olsam komikliğimle değil şıklığımla dikkat çekerdim. ' diye ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile