Gökçek: Başkentgaz sadece depozitodan, verdikleri parayı çıkarmaya çalışıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, pili bittiği veya bozulduğu bahanesiyle doğalgaz sayaçlarının Başkentgaz tarafından, mekanik sayaçla değiştirilmeye zorlandığı iddialarını değerlendirerek, Başkentlilere, “Bu yasal değil. Savcılığa müracaat edin” çağrısında bulundu.

Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunduğu programda konuşan Başkan Gökçek ' Başkentgaz sadece depozitodan, verdikleri parayı çıkaracaklar ' dedi.

Başkan Gökçek, “Vatandaşların yeniden sayaç alması kanuni değil. Bunu baskıyla yapıyorlar. Vatandaş savcılığa müracaat etmeli” dedi.

Başkan Gökçek,“Kartlı sayaçların biten pillerinin değiştirilmesi için vatandaş başvuru yapıyor. Ancak, şirket, sayaç değiştirmek için vatandaşa baskı yapıyor. Ben tekrar tekrar söylüyorum. Savcılığa müracaat etsinler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ' na müracaat etsinler. Bu tip şikayetler savcılığa sık olarak yapılırsa, bu işin sonunun geleceğine inanıyorum. Vatandaşların yeniden sayaç alması kanuni değil. Ve bunu baskıyla yapıyorlar vatandaş savcılığa müracaat etmediği için bunu yapıyorlar.”

BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile