Kendisini "CHP Uzmanı" olarak adlandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP kehanetlerine bir yenisini daha ekledi.

TGRT Haber 'de “Ankara Gündemi” programına canlı yayın konuğu olan Melih Gökçek açıklamalarıyla yeni bir tartışma konusu yaratacak. CHP ile ilgili yapmış olduğu tahminlerle adından söz ettiren Gökçek, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarugül 'ün CHP Genel Başkanı olacağını öne sürdü.

4 'LÜ ZİRVEDE CHP GENEL BAŞKANI BELİRLENDİ

Mustafa Sarıgül 'ün Rahmi Koç ve Taylan Bilgen 'in Süleyman Demirel 'i taziye ziyareti için gittiğini ve taziye sonrası odada bulunan herkesin dışarıya çıkarıldığını ve 4 'lü bir zirve yapıldığını söyledi. Görüşmenin 8-10 dakika sürdüğünü kaydeden Gökçek, görüşmede CHP yeni Genel Başkanı 'nın Mustafa Sarıgül olarak tespit edildiğini öne sürdü.

BU İŞ BİTTİ! HAYIRLI OLSUN
Görüşme sonrası Doğan Grubu gazetelerinin ve Koç Holding 'in Mustafa Sarıgül 'e destek vereceğini belirten Gökçek “Sarıgül 'ün CHP Genel Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun. Kılıçdaroğlu, istediği kadar yırtınsın gücü yetmez. 2 manşetle Kılıçdaroğlu 'nun ipliğini pazara çıkarırlar. Görüştüler ve bitti bu iş.”dedi.

KILIÇDAROĞLU 'YLA GÖRÜŞMELERİNİ BİTİRDİ
Gökçek, Mustafa Sarıgül 'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 'yla ilgili Kılıçdaroğlu ile olan görüşmelerini de sonlandırdığını öne sürerek “Sarıgül benim arkadaşım ama bağlantıları biraz sakat.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

Gökçek: Bu İş Bitti! Hayırlı Olsun...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 'ün CHP Genel Başkanı olacağını iddia etti.

TGRT Haber 'de “Ankara Gündemi” programına canlı yayın konuğu olan Melih Gökçek ' Doğan Grubu gazeteleri ve Koç Holding 'in Mustafa Sarıgül 'e destek verecek. Sarıgül 'ün CHP Genel Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun. Kılıçdaroğlu, istediği kadar yırtınsın gücü yetmez. 2 manşetle Kılıçdaroğlu 'nun ipliğini pazara çıkarırlar. Görüştüler ve bitti bu iş.”dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile