Osman Gökçek, canlı yayında sorduğu sorularla gazeteci Enver Aysever'i fena köşeye sıkıştırdı.

Cuma namazı düzenlemesiyle ilgili attığı tweetleri tartışma konusu olan Enver Aysever, Beyaz Tv canlı yayınına bağlanarak, o tweetlere açıklık getirmeye çalışırken, Osman Gökçek'i soruları karşısında zor anlar yaşadı. 

ÖZÜR DİLEYECEK MİSİN?

Beyaz Tv Genel Yayın Yönetmeni Osman Gökçek'in 'Attığınız tweetlerle ilgili özür dilemeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna yanıt veren Aysever 'Tweetlerde hiç bir insanın inancına yönelik bir şey söylemedim. Yandaş medya beni hedef gösterdi. Düzenlemeye karşıyım ama kimsenin ibadetine, giyimine, kılığına, kıyafetine de karışılmasından yana da değilim. İsteyen kiliseye gider, isteyen Cuma'ya gider.' şeklinde yanıt verdi.

SİZDE KARIŞMAYIN!

Osman Gökçek ise Aysever'e ' Siz nasıl diyorsunuz ki Başbakan için, Cumhurbaşkanı için, hükümet için. Ben de size şunu söylüyorum. Siz de lütfen Cuma namazı düzenlemesi yapıldığı zaman, insanların hangi saatte namaza gideceğine karışmayın. Devlet bunu bir düzenleme haline getiriyor. Ne güzel düzenleme oluyor, bundan daha güzel bir şey var mı? Özgürlükler artsın Enver beycim. Bu konudan dolayı mutluluk duyun' sözleriyle yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE

Aysever Cuma namazı düzenlemesini hazmedemedi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile