Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Gökçek, terör örgütüne yönelik operasyonları eleştirerek Başbakan Davutoğlu'nu hedef alan sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün açıklamalarına tepki gösterdi.

NİYE GIKIN ÇIKMADI?

Gökçek, 'Mahsun Türkiye'nin dört bir köşesinde şehitlerimiz oldu. Niye onlar için ses çıkarmadın? Niye gıkın çıkmadı?' diyerek Ahmet Kaya'nın linç edildiği o geceyi hatırlatıp ' O gece en büyük şakşakçı sendin. Önde alkışlıyordun. Ne oldu o gün Kürtleri birden unuttun mu?' dedi.

BAK BAK ŞAKŞAKÇIYA BAK!
Görüntülerin ekrana gelmesiyle birlikte Kırmızıgül'ün lince alkış tuttuğunu ifade eden Gökçek 'Bak bak görüyor musunuz? Şakşakçıya bak!' dedi.

ÖZENTİ TWEETLER ATIYOR
Sanatçıların Cihangir'e takıldığının altını çizen Gökçek 'Cihangir'de bunlar bir araya geliyor. Aralarına da Mahsun gibi hiç bir konuda haberi olmayanlar geliyor. Anlatıyorlar katliam yapılıyor vs. diye. Bunlar da oldukları ortama ayak uydurabilmek için özenti özenti tweetler atıyorlar.' dedi.

ÇIKSAYDIN DA GÖRSEYDİK DELİKANLILIĞINI
Mahsun Kırmızıgül'e tavsiyelerde bulunan Gökçek 'Ahmet Kaya'ya çatal bıçak fırlatılırken oraya çıksaydın, görseydi herkes delikanlılığını. 'Ahmet abiye atmayın bıçağı bana atın' deseydin. Ne yaptın orada şak şak şarkılar söyledin.' diye konuştu.

SÖYLE DE RENGİNİ BİLELİM
Bir insanın bir duruşu olur. Bu aşağılık kompleksi nedir? Maalesef bu Kırmızıgül'lerde bu bir zihniyet. Herkesin bir karakteri olmalı. Eğer sen askeri değil de, terör örgütünü savunuyorsan çık onu söyle de rengini bilelim.

BEYAZ GAZETE


Gökçek: Teröre yandaşlık yapan adama CHP'liler tepki göstermeli

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile