Her dediği çıkan ünlü Astrolog Yasemin Kutsi, astrolojiye göre bu yıl yaşanacak sorunları anlattı.

Her dediği çıkan ünlü Astrolog Yasemin Kutsi, astrolojiye göre bu yıl yaşanacak sorunları anlattı.

Gökyüzünün konumunun şu aylarda gerçekten çok tehlikeli olduğunu söyleyen Kutsi, 'O kadar tehlikeli ki; birinci ve ikinci dünya savaşının olduğu aylardaki konumda. Yani herkes çok dikkatli olmalı. İnsanoğlu gökyüzünden çok etkileniyor. Nasıl rutubetten, sıcaktan, soğuktan etkileniyorsak gezegenlerden de etkileniyoruz ' dedi.

Gökyüzünün savaşı işaret ettiğini, büyük terör eylemlerini işaret ettiğini, doğal afetleri işaret ettiğine dikkat çeken Yasemin Kutsi, 'Tehlikeli yerlerde bulunmayalım, bütün insanlık için söylüyorum. Birbirimizle uzlaşmaya çalışalım, zikir çok önemli. Çünkü zikir zihni durduruyor ' diye konuştu.

'SİYASİ ANLAMDA BÜYÜK KARGAŞALAR OLACAK '

Bu ay Jüpiter'iin ikizler burcuna geçtiğini, Uranüs'le üçgen açısı yaptığını ifade eden Kutsi, 'Bazı tehlikeleri atlatacağız. Kötü süreç neredeyse geçti gibi. Ama Eylül ayında Uranüs, Plüton hiç de iyi haberler vermiyor. Siyasi anlamda yine büyük kargaşalar söz konusu. Hayretle izleyeceğimiz haberler olacak. Çok büyük nüfuslu ülkenden siyasi birinin skandalına şahit olacağız Maddi haksızlıklar su yüzüne çıkacak. Halklar Dünya savaşı olmaması için ayaklanacaklar. Herkes sosyal medyadan büyük devletlerden yardım isteyecek. Bunu duyacaksınız. Büyük devletler bazı bölgelerde savaş çıkmaması için aracı olacak. Çünkü bazı bölgelerde savaş çıkarsa gerçekten dünya savaşı olacak ' şeklinde konuştu.

'SATÜRN HEDİYELER VE CEZALAR VERECEK '

'Eylül'de tehlikeler var ama Ekim ayında yeni partiler, yeni liderler, yeni çareler olacak ' diyen Yasemin Kutsi, 'Çünkü Satürn yer değiştirecek. Bazı bölgelere cezalar, bazı bölgelere hediyeler verecek. Bu kesin ' dedi.

Kutsi, devlet büyükleriyle ilgili bazı güvenilen kanallarda skandallar olacağını ileri sürerek, 'Büyük nüfuslu kişiler mahkemeye çıkacaklar. Neticeleri hayretlikle izleyeceğiz. Bulaşıcı hastalıklar var, bozuk gıdaların sebep olduğu zehirlenmeler olacak. Dünyada hiç de akılda olmayan nüfuslu kişilere suikastler yapılacak. Doğal afetler gündemde. Bunların bazılarını zaten yaşadık ' ifadelerini kullandı.

Dünya çapında bir değişiklik olacağını da söyleyen Yasemin Kutsi, 'Yeni bir siyaset anlayışı gelecek. Daha istikrarlı, kanunun işlemesine yardımcı olacak yeni bir lider çıkacak. Türkiye 'de yeni gelişmeler var. Medyanın görevi çok büyük olacak. Medyada yeni kanallar olacak. Satürn Akrep'e girdikten sonra insanlık rahat bir nefes alacak, Türkiye de rahatlayacak ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE

Gökyüzünün Konumu Çok Tehlikeli

Beyaz Tv ekrenlarında yayınlanan Beyazın Sultanı adlı programın konuğu Yasemin Kutsi oldu. Kutsi '' Gökyüzünün konumu çok tehlikeli, 1. ve 2. Dünya Savaşı' nın olduğu aylardaki konumda yani herkes çok dikkatli olmalı, gerçekten de insanoğlu gök yüzünden çok etkileniyor. Nasıl rutubetten, nemden etkileniyorsak gezegenlerin de hareketlerinden etkileniyoruz '' açıklamasını yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile