- Gönüllü gençlerin yardım faaliyeti kapsamında iftarlık dağıtması - Dağıtılan iftarlıklardan görüntü - İftarlıkların ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi - Gönüllü genç Birkan Özmen'in konuşması - Gönüllü genç Edanur Özdemir'in konuşması - Gönüllü genç Metehan Doğan'ın konuşması Elazığ 'da gönüllü gençler sokağa çıkma izninde 115 aileye iftarlık ulaştırdıELAZIĞ (AA) - Elazığ 'da, 20 yaş altı gönüllü gençler sokağa çıkma serbestliğinde ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık dağıttı.
Kentte, yeni tip koronavirüs (Kovid - 19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 15 - 20 yaş grubundaki gençler, bugün 11.00 - 15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile ikinci kız dışarı çıktı. Elazığ İHH Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen yardım faaliyetine katılan gönüllü gençler, sokağa çıkma izinlerinde kentin kenar mahallelerindeki ihtiyaç sahibi 115 aileye iftarlık dağıttı.
Yardım faaliyetine katılan gönüllü genç Birkan Özmen, bugün 15 - 20 yaş grubundaki gençlere ikinci kez sokağa çıkma serbestliği tanındığını belirtti.
Bazı arkadaşlarının bugünü fırsat bilip pikniğe gittiğini ancak kendisinin gününü daha anlamlı bir şekilde değerlendirmek adına yardım faaliyetine katıldığını anlatan Özmen, "Kovid - 19 salgını sebebi ile bugün 20 yaş altının sokağa çıkma izni vardı biz de gönüllü gençler olarak yardıma muhtaç olan insanlarımıza iftarlıklarını getirdik. Onlar da mutlu oldular. Allah yardım edenden de getirenden de razı olsun." dedi.
Edanur Özdemir ise sokağa çıkma serbestliğinde dışarıda gezmek yerine arkadaşları ile yardım faaliyetlerine katılmayı tercih ettiğini dile getirdi.Yaptıkları yardım faaliyetinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu aktaran Özdemir, "Koronavirüs sebebiyle birkaç aydır bizler dışarı çıkamıyorduk. Bugün gençlere yönelik kısıtlama geçici sureyle ikinci kez kaldırıldı. Dışarıda gezmek ya da evde her zamanki gibi oturmak yerine ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım etmeyi tercih ettik." ifadelerini kullandı.Metehan Doğan da sokağa çıkma serbestliğinde yardım faaliyetine katılarak gününü daha iyi değerlendirdiğini vurguladı.
Gönüllü gençler sokağa çıkma izninde 115 aileye iftarlık ulaştırdı - ELAZIĞ
İLGİLİ VİDEOLAR
Kalp krizi geçiren koronavirüs hastası entübe edilmeden bypass ameliyatıyla hayata döndürüldü
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Burdur’da pandemi sonrasında nikâh sayısı ikiye katlandı
27 Ağustos 2021 Cuma
Sultangazi'de 'Bilim Firarda' otobüsü çocuklarla buluştu
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Aşılamada ‘Mavi’ kategoriye ulaşan Osmaniye’de koronavirüs denetimi
22 Ağustos 2021 Pazar
Kilis’te 130 bin doz aşı yapıldı
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Afganistan'dan tahliye edilen 160 yolcu daha yurda getirildi
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Aşıdan kaçan yoğun bakıma düşüyor
19 Ağustos 2021 Perşembe
Afganistan’dan tahliye edilen 273 kişi tahliye uçağıyla yurda getirildi
19 Ağustos 2021 Perşembe
Bakırköy’de atlı polislerden drone destekli denetim
17 Ağustos 2021 Salı
Siverekli gençler ‘Sporla Hayata Değer Kat’ projesiyle kampta doyasıya eğlendi
17 Ağustos 2021 Salı