İki yıllık eşinden boşanan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, doğuma makyajla girdiğini çünkü doğum sonrası fotoğraflarda iyi çıkmak istediğini söyledi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Alişan ile Sevcan programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ilginç bir açıklamada bulundu.

Kadının her zaman bakımlı olması gerektiğini söyleyen Saraçoğlu, 'Ben doğuma makyajla girdim ' dedi.

'Doktorum 'makyajla doğuma girmeniz mümkün değil' desede ben frençlerimi bile silmeyeceğimi söyledim ' diyen güzel modacı, 'Doktorum 'olmaz' desede üç ay öncesinden pazarlığıma başladım. Doğum anım geldi, o gün çocuk doğdu ful makyajlıyım. Çocuğu veriyorlar 'aman makyaj var biraz sonra alırım' dedim. Tabi beni bu yüzden çok eleştirmiş olanlar olabilir. Ama iyiki böyle yapmışım. Çünkü kadınların doğum sonrası fotoğraflarına bakıyorum ahı gitmiş vahı kalmış, elinde çocukla kötü resimler. Ama ben hepsinde iyiyim. Fotoğraflar iyi çıksın diye makyaj yaptım ' şeklinde konuştu.

'DOĞUMDAN BİR GÜN SONRA CANLI YAYINA ÇIKTIM '


Gülşah Saraçoğlu, doğumunu sezeryan ile gerçekleştirdiğini ifade ederek, 'Ama kimse benim doğum yaptığıma da inanmadı. Çünkü ertesi gün Saba Tümer'in programına çıkmıştım ' anımsatmasında bulundu.

2 YILLIK EVLİLİK NEDEN BİTTİ?


Ünlü modacı 2 yıllık evliliğinin bitmesi ile ilgili olarak " Evlilik ne kadar kutsalsa, boşanmak da o kadar kutsal. Bizim her şeyden önce bir evladımız var. Olabilecek olan bir şey bu. Biz birbirimizi sevmediğimiz için ayrılmadık, fikir uyuşmazlıklarımız olduğu için ayrıldık. Eşime son derece sağdıktım. Ben bunlarla rant sağlayan bir kadın olmadım, her zaman işimle alakalı ön plana çıktım. Bu olayları konuşmak hoş değil. Kötü ve yanlı konuşmak bana yakışmaz. Ben dirayetli ve güçlü bir kadınım. Ne eski eşime ne de ailesine saygısızlığım olmadı. " dedi.

BEYAZ GAZETE



Gülşah Saraçoğlu: Doğuma makyajla girdim


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile