Gürsel Tekin: "2014'te Ne gerekiyorsa onu yaparız"

  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceğine dair sinyaller verdi. Beyaz Tv 'de yayınlanan Acı Kahve programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına yeşil ışık yaktı.

2 YIL SONRA NE OLUR BİLMİYORUM
Beyaz Tv canlı yayınında Özay Şendir 'in sorularını yanıtlayan Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili sorulara da canlı yayında yanıt verdi. Katıldığı bir radyo programında adaylık konusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kast ettiğini ifade eden Gürsel Tekin “İstanbul sadece benim için değil herkes için çok önemli bir kent. Bugün bir radyo programında sorulan soruydu bu. Benim söylemiş olduğum, 2014 yılı içindi. Yani 2 yıl sonra ne olacağını bilemiyoruz.” dedi.

KOŞULLAR NEYİ GEREKTİYORSA ONU YAPARIZ
“Herkes İstanbul 'u yönetmek ister” diyen Gürsel Tekin günün koşulları gereği yerine getireceğini ifade ederek “Ben dahil herkes İstanbul'u yönetmek ister. Siyasi iklim ve o günün koşulları neyi gösterirse onu yaparız. Adaymışım gibi lanse edildi ama kesinlikle öyle bir şey yok. Ben de birçok haber sitesinde gördüm o haberi. Ancak söylemiş olduğum şu; 2014 yılında koşullar neyi gerektiriyorsa onu yaparız.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE
 

Gürsel Tekin Adaylık İddialarına Yanıt Verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceğine dair sinyaller verdi. Beyaz Tv’de yayınlanan Acı Kahve programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul için Belediye Başkan adaylığına yeşil ışık yaktı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile