Yerel seçimler öncesi aday belirleme süreci hız kazanırken CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ön plana çıktı.

Yerel seçimler öncesi partilerin aday belirleme süreci hız kazanırken CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için nabız yoklamaya başladı. Yapılan araştırmalarda Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ismi ön plana çıkarken Gürsel Tekin için ise adeta şok bir tablo ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday belirlemeye çalışan CHP'de Mustafa Sarıgül ismi ön plana çıktı. CHP'li seçmenin büyük kısmı yapılan araştırmalara göre Sarıgül ismini desteklerken CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce de Mustafa Sarıgül'ü takip etti. Araştırmada en büyük şoku ise Gürsel Tekin yaşadı. Yapılan kamuoyu araştırmasında Gürsel Tekin için 'Zayıf kalır veya o kim?' gibi değerlendirmelerde bulunulduğu gözlerden kaçmadı.

'GÜRSEL TEKİN ZAYIF KALIR'

Mustafa Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkanlığı sırasında yaptığı çalışmaları övgüyle dile getiren İstanbullular Gürsel Tekin'i ise adeta şok ettiler. Tekin için 'Zayıf kalır' ifadesini kullanan CHP'li seçmen Mustafa Sarıgül'ün adaylığı konusunda ise ortak bir tavır ortaya koydu. Sarıgül'ün her kesimden oy alabileceğini düşünen CHP seçmeni Gürsel Tekin'in ise sadece sol oyları alabileceği konusunda kanaat belirtti.

Gürsel Tekin zayıf kalır

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'nin İstanbul'daki adaylık yarışı kızıştı.CHP'de Belediye Başkanı adaylığı için Mustafa Sarıgül'ün adı ön plana çıkarken,Muharrem ince ikinci sırada yer aldı.

Beyaz Ana Haber, CHP seçmeninin nabzını İstanbul sokaklarında yokladı.

CHP'liler adaylık için Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'e geçer not verirken,Muharrem İnce de sonraki isim oldu.

Adaylık için nabız yoklayan Gürsel Tekin'i ise İstanbulluların birçoğu tanınmıyor.




Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile