CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha önce yaptığı gafları unutturacak gaf...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CNN Türk'te katıldığı programda 'dehşete düşürecek' bir gafa imza attı.

Programda öğrencilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, CHP'ye başarılı bir muhalefette bulunmuyorsunuz, eleştirisine verdiği cevabın son bölümünde 'pes' dedirtecek bir gafa imza attı.

'Siz Türkiye'de medyanın özgür olduğuna inanıyor musunuz? 630 milyon dolarlık havuz oluşturdular. Bugün miting yaptım. Hangi kanallar verdi? Ama iktidardan biri konuşunca hepsi canlı veriyor' açıklamasından sonra 'Hapishanelerde çocuklara tecavüzü kim çıkardı?' sorusunu öğrencilere soran Kılıçdaroğlu sorduğu soruya yine kendisi cevap verdi ve 'Biz çıkardık' dedi.

Yaptığı gafın farkında bile olmayan Kemal Kılıçdaroğlu'nu programın sunucusu Şirin Payzın kurtardı ve reklama gitti.

Habertürk spikeri Didem Yılmaz canlı yayında CHPli Tezcan'ı fırçaladı

Konuklarını fırçalamasıyla haber olan Haber spikeri Didem Yılmaz, bu kez de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ı azarladı.
Habertürk ekranlarında Gün Ortası'nı sunan Didem Yılmaz, programına konuk aldığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a fena sinirlendi.

Ergenekon'daki 44 gizli tanıktan birinin Öcalan olduğunu iddia eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, canlı yayında bu iddiasını savundu.

Tezcan'a soru sormakta zorlanan Yılmaz her araya girdiğinde Bülent Tezcan, 'Müsade edin ' deyince spiker fena kızdı.

'BEN SİZİ BURAYA UZUN UZUN KONUŞUN DİYE ÇAĞIRMADIM '

'Peki ama soru sormama da müsade edin ' diyen Didem Yılmaz, sorularını soramayınca CHPli Tezcan'ı, 'Ama Sayın Tezcan ben sizi buraya uzun uzun konuşun diye çağırmadım. Lütfen soru sormama izin verin ki; biraz daha netliğe kavuşsun. Araya girmekte zorluk çekiyorum, çok rica ediyorum sizden ' sözleriyle fırçaladı. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile