Habertürk Spikeri Ece Üner' den Özel Açıklamalar

Ekranların başarılı spikeri Ece Üner, kamera arkasındaki hayatına ilişkin çok özel açıklamalarda bulundu.
Habertürk ekranlarının başarılı spikeri Ece Üner, katıldığı bir televizyon programında kamera arkasındaki yaşamına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Hayatının sadece ekrandan ibaret olmadığını söyleyen Üner, “Ekranı hayatımın merkezine almadığım için dışarıda da çok farklı olmuyorum” dedi. Sunduğu haberin içeriğine göre ciddi bir tavır sergilediği kaydeden Üner, ciddiyeti akıl fukaralığı olarak nitelendirdi.

“DAHA SÜRÜKLEYİCİ OLUYOR”

Aynı zamanda meslektaşı olan Deniz Bayramoğlu ile olan evliliği hakkında da konuşan Üner, meslek hayatlarından dolayı eşiyle az görüştüğünü söyledi. Bu sebepten dolayı özlem ve gizemin ortaya çıktığını belirten Üner, evliliği için “Böyle olunca daha keyifli ve sürükleyici oluyor “ ifadelerini kullandı.

“SİNİRİMİZ ÇOK ŞİDDETLİ ”

Ece Üner eşiyle yaşadığı tartışmalar hakkında ise dikkat çeken bir itirafta buldu. “İkimizin de siniri çok çok şiddetli oluyor” diyen Üner, “Hatta Deniz 'e sorsanız “Hayatta en anlaştığım ve anlaşamadığım insan Ece” der. Zaten aşk evliliklerinde insanın aşık olduğu ve nefret ettiği kişi aynıdır derler” şeklinde konuştu.

“ARPA ŞEHRİYELİ PİLAVIM ÇOK MEŞHURDUR”

Eşinin mutfakla arasının iyi olmasından dolayı zaman içinde kendisinin de merak saldığını anlatan Üner, “Dolayısıyla uyum sağlamak için bir yerden başlamak zorunda kaldım. Arpa şehriyeli pilavım çok meşhurdur. Onun dışında çok güzel taze fasülye yaptığımı söylüyorlar' diye ekledi.

“İÇİMDE BİR KAMYONCU VAR”

Son olarak formunu spor yaparak koruduğunu anlatan Üner, yemek yeme konusunda ise şöyle konuştu: Benim içimde bir fil var. İnsanlar benim yemek yeme tarzıma şaşırıyor. Beni zarif zannediyorlar ama yemek yeme konusunda içimde bir kamyoncu var.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile