9 Haziran'da Haliç Kongre Merkezi'nde sevgilisi Arzu Öztoprak ile evlenecek olan ünlü sanatçı Hakan Peker, canlı yayında müstakbel eşiyle birlikte samimi açıklamalarda bulundu.

9 Haziran'da Haliç Kongre Merkezi'nde sevgilisi Arzu Öztoprak ile evlenecek olan ünlü sanatçı Hakan Peker, canlı yayında müstakbel eşiyle birlikte samimi açıklamalarda bulundu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Hakan Peker ile Arzu Öztoprak, çok özel açıklamalarda bulundular.

Peker Öztoprak ile 2004 yılında bir albüm yaparken tanıştıklaırnı belirterek, 'Arzu da bu sektördeydi, benim bir arkadaşımın menajerliğini yapıyordu. Sonra birlikte çalışmaya başladık. Bir-iki sene sonra ilişkimiz ilerledi ' diye konuştu.

Söze gire Arzun Öztoprak, 'Biz 2006 Haziran'da birlikte olmaya başladık ' dedi.

'İNSANIN BİR HAYAT ARKADAŞININ OLMASI GEREKLİ '

'Çok fazla kız arkadaşın oldu, niye Arzu? sorusu üzerine Hakan Peker, 'Kısmet diyelim artık buna. O yıllarda egom çok yüksekti. Sonra o ego yavaş yavaş indi. Doyuma ulaşıyorsunuz, maddi-manevi bir takım tatminleriniz oluyor, öncelikleriniz yavaş yavaş değişiyor. Bir evlilik var, sonuçta yaşlanacaksınız ileride bir hayat arkadaşınız olması lazım. Bunlar da etken oluyor. İyi huylu, uyumlu olduğunuz biri de olduğu zaman onu artık hayatınızdan çıkartmamak istiyorsunuz, başka ilişkiye başlamak istemiyorsunuz, kaybetmek istemiyorsunuz o insanı ' ifadelerini kullandı.

'BU İLK EVLİLİĞİM GİBİ GELİYOR '


İlk kez 1981 yılında evlendiğini ve o evlilikten bir oğlu olduğunu anımsatan başarılı şarkıcı, 'İkinci kez de 1986 yılında evlendim, 1990'da ayrıldım. 1990'dan beri bekarım. Yani 22 yıldır bekarım. Ve bu ilk evliliğim gibi geliyor bana ' diye konuştu.

'BİR SANATÇIYLA BİRLİKTE OLMAK ZORMUŞ '

Şu sıralar hemen hemen hergün evlilik provasında olduğunu belirten Arzu Öztoprak, ' Bir sanatçıyla birlikte olmak zormuş. Hayranları Hakan'a sarılınca çok kıskanıyordum, tepki de veremiyordum ama şimdi alıştım. Başlarda çok zordu ' dedi.

'NİKAH ŞAHİDİM ORHAN AĞABEY OLACAK '


Hakan Peker, düğüne bir çok sanatçı arkadaşının geleceğini, onların ve kendisinin sahne alacağını ifade ederek, 'Nikah şahidim Orhan Gencebay olacak ' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Öztoprak ise, nikahlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıyacağını belirterek, 'Nikahımıza Sayın Başbakanımızı davet ettik, İstanbul İl Başkanımızı davet ettik ' dedi.

'ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ '

Arzu Öztoprak, evlilik sürecinin en zor yanının davetli listesi ve oturma planı hazırlamak olduğunu söyledi. Hakan Peker, balayında İtalya'ya gideceklerini ifade ederek, çocuk düşündüklerini belirtti.

Öztoprak da, 'Çocuk istiyorum ama şimdi şu evliliği atlatalım. Çünkü ben ona bile zor geldim beyinen. Ben korkuyorum evlilikten ' şeklinde konuştu.

NASIL EVLENME TEKLİF ETTİ?


Hakan Peker, müstakbel eşine nasıl evlenme teklif ettiğini de anlattı. Peker, 'Evde durup duruken benimle evlenir misin dedim. Arzu da düşündü düşündü evlenirim dedi ' ifadelerini kullandı.

'Evlenirsem hayranlarım azalır korkusu yaşamıştım ' diyen Peker, 'Ama belli bir yerden sonra kardeşim ben evleniyorum seven sevsin sevmeyen sevmesin demek zorunda kalıyorsunuz ' dedi.

Hakan Peker, hayranlarına balayından döndükten sonra single çıkartacağının da müjdesini verdi. BEYAZ GAZETE

Hakan Peker Ve Müstakbel Eşinden Samimi Açıklamalar

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile