Halime Kökçe: Önümüzdeki günlerde bir 7 Şubat tekrarı olabilir

Hükümeti PKK sorunu üzerinden vurmaya çalışan bir söylem geliştirildiğini söyleyen Gazeteci - Yazar Halime Kökçe, 'Önümüzdeki günlerde bir 7 Şubat tekrarı olabilir' dedi.
Hükümeti PKK sorunu üzerinden vurmaya çalışan bir söylem geliştirildiğini söyleyen Gazeteci-Yazar Halime Kökçe, 'Önümüzdeki günlerde bir 7 Şubat tekrarı olabilir' dedi.

Habertürk'te yayınlanan Enine Boyuna programında 17 Aralık ve çözüm süreci tartışıldı. Programa konuk olan konuk olan Gazeteci-Yazar Halime Kökçe, dikkat çekecek bir iddiada bulundu.

Seçime kadar gidecek bu operasyonlarda özellikle cemaat medyasında 'PKK yeni saldırılar yapacak. PKK'ya çok yüz veriliyor' şeklinde ifadeler kullanıldığına işaret eden Kökçe, 'Abdullah Öcalan ile Başbakanı aynı fotoğrafa koyup 'terörist başıyla aynı karede ya da aynı düzelemde yer alıyor' gibi bir tür hükümeti Kürt kartı üzerinden, terör sorunu üzerinden, PKK sorunu üzerinden vurmaya çalışan bir söylem geliştiriliyor. Bu çok da yabancı olmadığımız bir söylem' diye konuştu.

Halime Kökçe, 'Ama bir taraftan da bu operaysonlardan bir tanesini de belki bu önceki görüşme sızmaları gibi 'Hükümet Öcalan'a bakalım ne sözler vermiş' temalı bir operayson. 7 Şubat'ı da biliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir 7 Şubat tekrarı olabilir. Ben 17 Aralık operaysonunun böyle bir şeyi de beraberinde getireceğini düşünüyorum hükümeti sıkıştırmak adına' ifadelerini kullandı.

7 Şubat'ta MİT krizi olmuştu. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile