- Hatay spor antrenmanından görüntü - Hatay spor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ile röportaj Hatay spor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, golcü Boupendza'nın performansından memnun - Ömer Erdoğan:"Boupendza sırf gol atma ve asist yapma özelliğiyle değil, zamanı geldiğinde savunmaya desteğiyle, gerektiğinde diğer bölgelerde de bulunarak takımın başarısına çok büyük katkı sağladı" - "Kesinlikle Boupendza ile devam etme taraftarıyız"HATAY (AA) - SALİM TAŞ - Atakaş Hatay spor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Süper Lig'de gol krallığı yarışını önde götüren forvetleri Aaron Boupendza'nın gösterdiği performanstan dolayı kendisinin ve takımının mutlu olduğunu söyledi.
Erdoğan, AA muhabirine, Boupendza ve diğer oyuncularının takımın başarısı için çok fedakarlık yaparak mücadele ettiğini belirtti.
Boupendza'nın ligde birbirinden güzel gollere imza attığını ifade eden 43 yaşındaki teknik adam, şunları kaydetti:"Boupendza sırf gol atma ve asist yapma özelliğiyle değil, zamanı geldiğinde savunmaya desteğiyle, gerektiğinde diğer bölgelerde de bulunarak takımın başarısına çok büyük katkı sağladı. Boupendza, özellikle son haftalarda attığı birbirinden güzel gollerle daha ön plana çıkmış gibi gözüküyor. Futbol eninde sonunda gol oyunu. Gol atan daha çok göz önünde oluyor ama burada hiçbir oyuncumu ayırmak istemiyorum. Takım olarak bir başarı elde ediyorsak kalecimizden başlayarak sonradan oyuna giren, hatta forma rekabetinde önünde oynayan arkadaşını zorlayan, onu daha da ileriye taşıyan arkadaşlarımızın da burada çok büyük payı var."Başarıya giden yolda sadece bir oyuncunun katkısının yetmeyeceğinin altını çizen Erdoğan, "Boupendza da bunu biliyor. Atılan goller eğer galibiyeti getirmiyorsa, açıkçası gollerin çok büyük önemi olmuyor. Ligde düşme potasında olan takımın oyuncusu 15 - 20 gol atsa bile bu kadar ön planda olmaz." değerlendirmesinde bulundu. - "Onun burada mutlu olduğunu görüyoruz"Ömer Erdoğan, Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Boupendza'ya hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok kulüpten ciddi transfer teklifleri geldiğini aktardı.Boupendza'nın takım arkadaşlarıyla güzel bir uyumu olduğunu dile getiren Erdoğan, şöyle konuştu:"Kesinlikle Boupendza ile devam etme taraftarıyız. Boupendza bu performansla devam ettiği sürece bundan sonraki süreçte kendi de eğer yeni bir yere gitmek, yeni bir heyecan yaşamak istiyorsa ve kulüp de gerçekten kazançlı çıkacaksa biz de zaten önüne taş koymayız. Kendisine bunu ilettik. Boupendza, transfer dönemi kapandıktan sonra da performansından, karakterinden ödün vermedi. Aynı ciddiyetle, performansla devam ediyor. Onun burada mutlu olduğunu görüyoruz. Bizimle beraber onun da bu başarıda pay sahibi olmak istediğini görüyoruz. Keyif aldığını görüyoruz. Bu onun için de bizim için de çok önemli."Atakaş Hatay spor'un sezon başında transfer ettiği 24 yaşındaki Gabonlu oyuncu Boupendza, Süper Lig'de forma giydiği 23 maçta 18 gole imza attı.Boupendza, gösterdiği üstün performansla Avrupa'nın da en formda golcüleri arasında gösteriliyor.
HATAY - Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, golcü Boupendza'nın performansından memnun
İLGİLİ VİDEOLAR
Vali Yırık ve eşi, Zafer Bayramının 99’uncu yılında, 99 yaşındaki Pembe Dağoğlu ile bir araya geldi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bitlis’teki örtü yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da Rewşan Çeliker konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vahit Emre Savaş: 'Avrupa Şampiyonası'nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
115 ülkeye ihraç edilen kuru kayısıda hedef Uzak Doğu ve Brezilya’ya ihracatı arttırmak
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Silifke’de çilek fideleri toprakla buluşuyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Üniversiteli Burçin mezun olup çiftçiliğe başladı, ilçedeki ilk mango hasadını yaptı
29 Ağustos 2021 Pazar
Bedirhan Bülbül: 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız'
29 Ağustos 2021 Pazar
8 asırlık etkinliğin ilk gününde çoban köpekleri boy gösterdi
29 Ağustos 2021 Pazar
Hayalleri için hayatını değiştirdi
27 Ağustos 2021 Cuma