- Toplantının yapıldığı salon ve katılımcılar - Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu'nun konuşması - Hatay Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu da valilik binasında gerçekleştirilen toplantıda, kadına yönelik şiddetin yalnızca kadınları değil, çocukları, aileyi ve tüm toplumu olumsuz etkilediğini belirtti.
Şiddetin önlenmesinin, ülkenin öncelediği en temel sosyal konuların başında geldiğini vurgulayan Tetikoğlu, "Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında 2020'de Hatay 'da Şiddet Önleme ve İzleme Merkezimiz tarafından 807 kişiye eğitim ve seminerler verilmiştir. Seminerler kapsamında 1842 kolluk görevlisine de eğitim verilmiştir." dedi.
Toplumda şiddeti tamamen yok etmeyi hedeflediklerini belirten Tetikoğlu, kadının güçlü olduğu bir ülkede aile, toplum ve ülkenin de daha güçlü olacağının altını çizdi.
HATAY - Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü
İLGİLİ VİDEOLAR
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vitor Pereira: “Mutluyum, bu ruhla devam etmemiz gerekiyor”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mustafa Denizli: “Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını da söylemek yerinde olur”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Erkmen: 'Güzel bir galibiyet'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Turhan:' Yeni bir takımız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rıza Çalımbay: “Yorgunluğa rağmen mücadeleden memnunum”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hüseyin Eroğlu: “En iyi şekilde toparlayacağız“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mehmet Hüseyin Dalgıç: “Daha iyi bir İstanbulspor izlettireceğiz“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cihat Arslan: 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'
29 Ağustos 2021 Pazar