Beyaz Tv ekranlarında Tahir Sarıkaya ve canlı yayın konuğu SGK Uzmanı Nacar’a hakaret yağdıran bir izleyici canlı yayını terk etti.

Beyaz TV ekranlarında Tahir Sarıkaya'nın sunumuyla ekrana gelen Uyan Türkiyem programına telefon bağlantısıyla katılan bir bayan izleyici programa damgasını vurdu.

Canlı yayına telefon bağlantısıyla katılan Deniz Söyler, 'Genel sağlık sigortası bizi üzüyor. Ben bunu ödemeye mecbur muyum kardeşim?' dedi. İzleyicinin bu sorusuna samimi bir şekilde cevap veren sosyal güvenlik uzmanı Nacar ise hiç beklemediği bir cevap aldı.

Nacar'a yönelik sert sözleriyle dikkat çeken izleyici 'Benim çocuğum çalışmıyor. İki tane yabancı dili var. Kızım memuriyet sınavına girip yüksek puanlar alıyor ve ortada kalıyor. Ben ise iki tane sigorta ödüyorum. Ben dul bir insanım' ifadelerini kullandı.

Sinirli konuşma tarzıyla dikkat çeken Deniz Söyler, sosyal güvenlik uzmanının 'Bu soruyu çocuklarınız adına mı soruyorsunuz?' sorusuyla ise sinir küpüne döndü. 'Kardeşim ne demek çocuklarınız adına mı soruyorsunuz? Şaka mı yapıyorsunuz? Bunu ödeyen benim. Neden çocuklarımın adına sorayım, kendi adıma soruyorum ' diyerek cevap veren izleyici programdaki tansiyonu iyice yükseltti.

Program sunucusu Tahir Sarıkaya'nın devreye girmesiyle ise programdaki gerginlik yükselmeden sona erdi.

'EVİNİZE GİREN SGK 'LI HIRSIZI ÖLDÜRMEYİN'
Öte yandan ilerleyen dakikalarda programa gelen bir tweet ise izleyenleri hayretler içinde bıraktı. 'Geçen sene erkek kardeşimin evine hırsız girdi. Hırsız kardeşimi öldürdü. 3 ay sonra SGK'dan 50 bin tl ceza geldi. Bu ne demek?' sorusuna cevap veren sosyal güvenlik uzmanı Nacar, 'Ben sizin yerinizde olsam hırsıza dokunmam' ifadesini kullandı.

Hırsızın SGK'lı olması durumunda bu tarz bir cezayla karşı karşıya kalınabileceğini kaydeden Nacar, 'Hırsıza sigortalı mısın diye sormanız lazım. Eğer sormazsanız hırsızı öldürdüğünüz zaman SGK, hırsızın ailesine maaş bağlıyor. Bunun örnekler var' dedi.

Nacar'ın verdiği örnekle şok olan sunucu Tahir Sarıkaya ise 'Bu kadarına da pes yani' şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile