Zlatan Ibrahimovic’in İngiltere'ye attığı muhteşem röveşata golü dünya çapında olay yarattı.

İsveç özel maçta karşılaştığı İngilltere'yi 4-2 yendi, 4 gol de Zlatan Ibrahimovic'ten geldi.

4 golle geceye damga vuran Zlatan Ibrahimovic'in 90. dakikada attığı gol ise tarihe geçecek cinstendi. Ibrahimovic, kaleci Joe Hart'ın boşa çıkıp uzaklaştıramadığı topu yaklaşık 25 metreden rövaşata ile ağlara gönderdi.

Ancak 2 Kasım 1999 tarihinde oynanan Fiorentina - Barcelona UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, Mor Menekşeli Mauro Bressan o golü atmıştı...

MÜTHİŞ GOL SENEYE ADAY

FIFA, Ibrahimovic 'in İngiltere 'ye attığı röveşata golünü 'Yılın En İyi Golü ' adayları arasına almayacak.

FIFA, İsveçli Zlatan Ibrahimovic 'in İngiltere ile yapılan hazırlık maçında yaklaşık 25 metreden attığı röveşata golünü, 2012 adaylarının oylanmaya başlamasından sonra atılmasından ötürü ”Yılın En İyi Golü”ne verilen Puskas Ödülü adayları arasına alınmayacak. Golün, seçim komitesince 2013 'deki ödül için değerlendirmeye alınacağını belirtildi.

Hollanda - Almanya: 0-0 (Maçın Özeti 2012)

Hollanda - Almanya: 0-0 Maçın Özeti izle...

Büyük bir heyecana sahne olması beklenen Hollanda - Almanya maçı, beklenenden çok daha durağan geçti ve başladığı gibi bitti.

Hollanda ile Almanya arasında oynanan hazırlık karşılaşması golsüz sona erdi.

Türkiye Danimarka Maçın Özeti
(İZLE)

2014 Dünya Kupası'na hazırlanan Hollanda ve Almanya, Amsterdam Arena'daki dostluk maçında karşı karşıya geldiler.

Mücadelenin ilk yarısı oldukça sönük geçti. 5. dakikada Marco Reus savunma arkasına kaçarken, vaktinde kalesini terk eden Vermeer topu uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi. 20. dakikada Schaken, karşılaşmanın ilk şutunu Neuer'in kalesine gönderdi ama top genç file bekçisinde kaldı. İlk yarının kalan bölümlerinde de net pozisyon ortaya çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittiler.

İkinci yarıda da benzer bir görüntü vardı. 55. dakikada Janmaat'ın frikiği farklı şekilde dışarı çıktı. 68. dakikada Almanya atağı tehlikeli gelişecekken Holtby'nin kötü pası tehlikeyi sona erdirdi. 77. dakikada Dirk Kuyt'ın yakaladığı pozisyonda Alman kaleci Neuer muhteşem bir kurtarış yaptı. Kalan bölümlerde de gol olmayınca mücadele 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile