Hüseyin Çelik'ten Cumhuriyet Gazetesi'ne Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Cumhuriyet Gazetesi'nin 'AKP'nin eli Gezi' de başlıklı haberine tepki gösterdi.
Cumhuriyet Gazetesi bugün “AKP 'nin eli Gezi 'de başlıklı haberiyle çıktı. Haberde, AK Parti 'nin soruşturma dosyasının usulsüz şekilde aldığı iddia edilirken AK Parti 'nin suç yaratma peşinde olduğu öne sürüldü. İşte Cumhuriyet Gazetesi 'nin bu haberine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik 'ten tepki geldi.

'GÜVENLİK GÜÇLERİ YAKANIZA YAPIŞIR'
Beyaz Tv ekranlarında Ne var ne yok programına katılan Çelik, “Türkiye 'de isteyen protesto, isteyen gösteri yapsın, isteyen bizim politikalarımızı eleştirsin. Bunların hepsi demokrasilerde meşru olan şeylerdir.” Dedi. Çelik, gösterilerin kamu malına, insanların canına zarar vermeden yapılması gerektiğine de işaret ederek “Bunu yaparsanız devletin güvenlik güçleri yakanıza yapışır. Nitekim yapışıyor.” İfadelerini kullandı.

'İDDİALAR ABUK SABUK'

Sözlerinin devamında Cumhuriyet Gazetesi 'nin haberine de tepki gösteren Çelik, “Oradaki iddialar abuk sabuk. Gezi 'de suçlu yaratılıyormuş. Arkadaş olamayan suçu siz nasıl yaratacaksınız.” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile