Başkent Ankara'da dün yaşanan olaylarda ise insanı utandıracak diyaloglar yaşandı.


Gezi Parkı direnişinin Ankara ayağında insanı utandıracak diyaloglar yaşandı. CHP'li vekil polise öyle bir küfür etti ki...

Başkent Ankara'da dün yaşanan olaylarda ise insanı utandıracak diyaloglar yaşandı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki göstericiler arasında CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de yer aldı.

Göstericilerin taş atması sebebiyle gruba müdahale eden polisin anasına CHP'li vekil tarafından küfür edildi.

"SİZİN ANANIZI S...M"

Polisin tazyikli suyuyla ıslanan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, sinirlendi ve polise, "Sizin ananızı s... eşekoğlu eşekler." ifadelerini kullandı. Öfkesine hakim olamayan Gök, kameralara, "Demokrasinin bir bedeli var. Biz bu bedeli Tayyip Erdoğan'a ödettireceğiz. Korkmuyoruz ondan. Bu şerefsizlerden. Tayyip'in polislerinden, emniyetinden, kaba kuvvetinden kormuyoruz." diye konuştu.

Cep telefonuyla polislerin fotoğraflarını çeken Gök, polislere neden böyle davrandıklarını sordu. Bunun üzerine polisler ise Gök'e atılan taşları gösterdi.



Hüseyin Çelik: Twitter'da yalanlar üretiliyor

Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. Çelik ' Twitter üzerinden akla hayale gelmez yalanlar üretiliyor' dedi.

Spontone gelişen,tamamen masum talepleri dile getiren hareketleri hiçbir zaman vandalizmle bir arada tutmadıklarını söleyen Çelik '' O tür insanların yeşil duyarlılığını öpüp başımıza koyarız '' diye konuştu.

Twitter üzerinden yazdığı mesajı paylaşan Çelik '' Siz ne kadar çok sertleşirseniz,siz ne kadar insanları maddi ve manevi olarak incitirseniz bu konuda hesabı olanların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.'' dedi.

Panzer tarafından ezilen insanların olması ve köpeğin yüzüne karşı biber gazının sıkılması gibi yalanların Twitter üzerinden üretildiğini de belirtti.




Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile