Geçtiğimiz günlerde Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Güler'in eski Koruma Müdürü Yüzbaşı Burak Akın FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle teslim oldu. Bundan kısa süre sonra da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde 6 asker daha teslim olarak itirafçı oldu. Tüm bu yaşananlar yoksa bu da mı FETÖ'nün bir oyunu? sorusunu akıllara getirdi.
Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programı yorumcusu gazetezi- yazar Hüseyin Gülerce konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
HER ZAMAN TEYAKKUZDA OLMALIYIZ
FETÖ'nün sinsiliğinden dolayı sürekli teyakkuzda olunması gerektiğini söyleyen Hüseyin Gülerce bu işin içinde bir numara var mı, bir hinlik var mı diye bakmak lazım ifadelerini kullandı.
Gülerce 'Çünkü bunların karakteri böyle. Bunlardan her türlü ihanet, kalleşlik, ikiyüzlülük, ahlaksızlık beklenenir. Onun için tedbirli olmak lazım' dedi.
DEVLET KRİPTO SUBAYLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ÖĞRENDİ
'Ama ben son zamanlardaki itirafçı olayına bu gözle bakmıyorum' diyen Hüseyin Gülerce 'Dikkat ederseniz artık itirafçılar alt kadrolara iniyor. Bunun sebebi şu; silahlı kuvvetler içerisindeki mahrem imamlar hakkındaki soruşturmada çorap söküğü var şimdi onlar çözüldükçe hiç kimsenin bilmediği bylock da kullanmamış kripto subaylar mahrem imamların itiraflarıyla ortaya çıkmaya başlıyor. Onlar çıktıkça zincirleme reaksiyon gibi adam kendisiyle ilgili durumu değerlendirirken başkalarının isimlerini veriyor. O isimlerini verdikleri bir kısmı itirafçı oluyor, onlar başkalarının isimlerini veriyorlar. Benim gördüklerim şu; silahlı kuvvetler içindeki kripto subayların büyük bir bölümünü devlet öğrenmiş durumda bu açıdan da bu gelişme FETÖ ile mücadelede önemli bir merhaleyi teşkil ediyor' yorumunda bulundu.
Hüseyin Gülerce: Devlet kripto FETÖ'cüleri öğrendi
İLGİLİ VİDEOLAR
Van-İran sınırı beton duvar, hendek ve kulelerle 'geçilmez' olacak - Drone (2)
21 Temmuz 2021 Çarşamba
CANBERRA - Avustralyalı Türk iş insanlarından Anzak çocuklarına 'Atatürk' bursu
18 Mart 2021 Perşembe
Sokak hayvanlarına yiyecek ve mama bırakıldı
18 Mart 2021 Perşembe
Hüseyin Gülerce'den olay sözler!
20 Aralık 2020 Pazar
- İran, Azerbaycan-Ermenistan sınır bölgesine askeri birlik konuşlandırdı
25 Ekim 2020 Pazar
Ortak Akıl 13 Eylül 2020
13 Eylül 2020 Pazar
Ortak Akıl 23 Ağustos 2020
23 Ağustos 2020 Pazar
MSB'den TurAz Kartalı paylaşımı
19 Ağustos 2020 Çarşamba
MSB'den TurAz Kartalı Tatbikatı paylaşımı
16 Ağustos 2020 Pazar