Cenazeden görüntü
-Güler Sabancı’den görüntü
-Serap Paçacıoğlu’ndan görüntü
-Şahin ve Ürkmez’in başsağlığı dilemesi
-Cenaze namazından görüntü
-Detaylar
( KARABÜK - HD)- Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsnü Paçacıoğlu son yolculuğuna uğurlandı KARABÜK
- Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Üniversitesi Kurucu Genel Sekreteri ile Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsnü Paçacıoğlu (77), memleketi Safranbolu’da toprağa verildi.
Paçacıoğlu için Safranbolu Dedeoğlu Camisi'nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, Paçacıoğlu'nun eşi Serap Paçacığlu, yakınları, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç, LCW Wakiki ortaklarından işadamı Şefik Dizdar, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer ve sevenleri katıldı.
Şahin ve Ürkmezer, Paçacıoğlu'nun eşi Serap Paçacıoğlu ve Sabancı'ya başsağlığı diledi. Paçacıoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
(YE-
Hüsnü Paçacıoğlu toprağa verildi
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Manisa’da 5 araçlı zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kıbrıs gazisi dualarla son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Otomobil ile 25 metrelik uçuruma yuvarlanan çift ölümden döndü
30 Ağustos 2021 Pazartesi