Huzur evi sakinlerin kora ile türkü söylemesi
-Başkan Konuşma
-Huzur evi sakinleri ile çiftetelli oyması ve detaylar
( BİLECİK ) BİLECİK
- Bilecik Belediyesi, Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar için bir eğlence gecesi düzenledi.
Gerçekleştirilen "Yaş-Al Sesini Müzikle Yaş-At" adlı etkinliğinin ikinci programında huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri koro eşliğinde türküler seslendirdi ve oyunlar oynadı. Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da etkinliğe katılarak, huzurevi sakinlerinin mutluluğunu paylaştı, oyunlarına eşlik etti. Bilecik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ekibinin de yer aldığı gecede renkli ve güzel görüntüler yaşanırken, huzurevi sakinlerine ikramlar yapıldı. "Bizler her zaman bu tür güzel etkinlikleri sizlerle buluşturma gayretindeyiz" Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve çay içen Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturma gayretinde olduklarını kaydetti.
Yaşlıların toplumsal hayattaki yerine değinen ve her zaman yaşlılarımıza değer verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi: ‘’Millet ve devlet olarak büyüklerimizi seviyoruz onlara her zaman değer veriyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bizler her zaman bu tür güzel etkinlikleri sizlerle buluşturma gayretindeyiz. Arkadaşlarımız sağ olsunlar güzel bir buluşma gerçekleştirmişler. Ama önümüzdeki hafta düzenlenecek olan spor etkinliğine ben de giysilerimi giyip sizlerle bir araya geleceğim. Bu anlamda bizleri konuk ettiğiniz için ve bir araya gelmemize vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum’’ ifadelerini kullandı. Etkinlik, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’ın huzurevi sakinleri ile çiftetelli oynaması, sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. Huzurevi sakinleri de gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Huzurevi sakinleri için eğlence gecesi
İLGİLİ VİDEOLAR
Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı’nın ilk harcı döküldü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Uşak’ta 30 Ağustos kutlamaları başladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Esenyurt Belediyesi’nden mali bütçe planlama çalıştayı
29 Ağustos 2021 Pazar
Gölcük Tabiat Parkı hafta sonunda tatilci akınına uğradı
29 Ağustos 2021 Pazar
Bakan Soylu, sel bölgesinde yolunun üzerindeki uzman çavuşun düğününe katıldı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Recep Çiftçi ve Besra Duman'a Olimpiyat Köyü'nde coşkulu karşılaşma
27 Ağustos 2021 Cuma
Adalet Bakanı Gül’den Gaziantep Futbol Kulübü'ne ziyaret
27 Ağustos 2021 Cuma
Foça'da toplu sünnet şöleni
27 Ağustos 2021 Cuma
Tokyo şampiyonu milli sporcular Nene Hatun gemisiyle boğaz turunda buluştu
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Genç Dostu Şehirler'e ödül
24 Ağustos 2021 Salı