Son günlerde eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu, neden eleştiriliyor?

Sarı kırmızılı camiada alınan başarıısz sonuçların ardından yönetim başta olmak üzere herkes eleştiriliyor. Başkan Ünal Aysal ise sürekli Mancini'ye destek vermekten kaçınmıyor. Taraftar ve bazı köşe yazarları yorumcularsa Mancini'nin kadro seçiminden rahatsız. Antrenman temposunun yetersiz olmasından şikayetçi. Ya Tugay Kerimoğlu? Son zamanlarda bazı kesimler gerek camia içinden, gerek cmaia dışından'Tugay Mancini'nin yanında ne yapıyor, neden müdahale etmiyor, niçin Türk futbolu hakkında bilgi vermiyor'şeklinde eleştiride bulunuyor.

Bu eleştiriler üzerine Galatasaray Yönetimi Tugay Kerimoğlu'na sahip çıktı.

Derin Futbol'a konuşan adının verilmesini istemeyen bir Galatasaraylı yönetici Tugay Hoca için aynen şu ifadeleri kullandı.

'Mancini Türkiye'yi henüz anlamaya çlaışıyor. Tugay Hoca elinden geldiği kadarıyla her konuda kendisine yardımcı oluyor. Tugay Hoca çok düzgün biri. Duygularını kolay kolay belli etmez. Tugay Hocamız, oyuncu seçimi konusu da dahil olmak üzere her konuda doğru bildiklerini Mancini'ye aktarıyor. Mancini de onu hep dinliyor. Her antrenmanda Tugay ile uzun uzun görüşüyor.

'TUGAY HOCA ÜZERİNDEN GALATASARAY'I YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Tugay Hoca'nın yurt içi ve yurt dışı tecrübesinden olabildiğince yararlanıyor. Her şey bitti şimdi Tugay Hoca üzerinden Galatasaray'ı yıpratmaya çalışıyorlar. Yazık.
Tugay Kerimoğlu Galatasaray'ın en büyük değerlerinden biridir. Mancini de kendisine fazlasıyla saygı duyuyor. Tabi ki kadroyu Mancini yapacak. Neden Tugay Hoca yapsın? Bazıları takmış kafayı, vay efendim neden yedek kulübesinde aktif değil? Herkes yayıncı kuruluştan izleyerek yorum yapıyor. Mancini varken neden kameralar Tugay'ı göstersin...
Maçın 90 dakikasında 5 defa Mancini ekrana geliyor. Toplasan 30 saniye. 89 buçuk dakika Tugay Mancini ile ne yaşıyor. Nereden bileceksiniz? Vay efendim niye Ceyhun'un oynamasına izin veriyor? Nereden biliyorsunuz Tugay'ın Mancini'ye özellikle Ceyhun konusunda uyarıda bulunmadığını? Mancini Ceyhun konusunda kararlı. Mancini Ceyhun'da eksiklikler var ama kendisi çok kaliteli bir oyuncu, zaman vermek lazım diyor. Tugay her konuda Mancini'ye bilgi verir uyarır ama son karar her zaman takımın 1 numarasındadır. Kontrol ve karar mekanizması ismi Mancini'dedir. Gereksiz yere Tugay Hoca'yı kimse yıpratamaz, buna izin vermeyiz.

TUGAY HOCA'DAN SERT ÇIKIŞ

Derin Futbol'un istihbaratına göre; Tugay Hoca da bu konulardan haberdar ancak sessiz kalmayı tercih ediyor. Tecrübeli isim bu dedikodulara kesinlikle kulak asmıyor. Kendisine sorulan sorulara sadece gülüp geçiyor. Hatta yakın çevresinden bir isim bu konuyu 2 gün önce kendisine sorduğunda sert bir çıkış yaparak;'Bakın işinize... Ddedikodularla şampiyon olunmaz'diye tepkisini dile getiriyor.

Derin Futbol programının yorumcuları Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı da Tugay Hoca'ya övgüler yağdırdı. BEYAZ GAZETE

İbrahim Hacıosmanoğlu 'Derin Futbol'a' Konuştu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Derin Futbol'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın spor dünyasında olan gelişmeleri değerlendirdiği'Derin Futbol' programına telefon bağlantısı ile katılan İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GÖRMEK İSTEYEN BENİ GÖRÜR

Dün takımımın otelindeydim, sonra evime geçtim görmek isteyen beni orda görürdü. Bu tip dedikoduları ne sor ne de ben söyleyeyim. Ufak adamlar değiliz. Gireceğimiz bir yer yok.

ADİL VE ADALETLİ İNSANLAR BİZE CEZA VERİYOR

Adil ve adaletli insanlar bize ceza veriyorlar ondan dolayı stada giremiyoruz.

GALATASARAY PANKARTI

Türkiye'de namuslu futbol kardeşlerimin hepsi 2011 yılında kimin şampiyon olduğunu biliyor. Camiam ve şahsım adına teşekkür ederim.

PANKARTLARA İZİN VERMESİ GALATASARAY'IN SORUNU

O onların sorunu. Adalet yerini bulsun diyenlere teşekkür ederim.

RESMİ DEĞİL ÖZEL GÖRÜŞME

Özel görüşme resmi değil. Bizim Avrupa'nın siper devleti olmadığımızı düşünmesin kimse. Çok daha güçlü takımlara ceza veriyorlar. Bize, siz bunları yaparsınız içinizde kalır diyenlere göreceğiz. Platini görüşmesinin detaylarına girmeye gerek yok zamanı gelince kimin nereye müdahale edeceğini herkes görecek.

FENERBAHÇE'NİN TEKRAR MAHKEMEYE GİTMESİNE YORUM YAPMAM

Hangi mahkemeye başvuracaklar. Benim o konuda yorum yapmama gerek yok. Benim amacım apaçık ortada.2011'de kim şike yok diyorsa namussuzluğun dik alasıdır. Türkiye Futbol Federasyonu'na sorsanız kararlarını verdiler. Kulüplere ceza verdiler.

KİMSE KİMSEYE SUS DİYEMEZ

Kimse kimseye sus diyemez. Bu konuda haklı olduğumuz adaletin tecelli edeceğini biliyoruz. Ama kendi içimizde bunu halledelim dışarının sopasını görmeyelim. Uygulamalar ortada aksi olduğunda onlarında soracak bir şeyleri vardır herhalde.

YILDIRIM DEMİRÖREN ESKİ ARKADAŞIM

TFF Başkanı UEFA'dan yaptırım gelirse gereğini yaparız demişti. Hatırlanırsa Demirören açıklama yapıp kimse ceza almayacak demişti o zaman kimsenin ceza almaması gerekiyor.
Puan silme konularını da geçelim artık. Aksi bir şey olursa bu koltukta oturamayız bu bizim namus davamız o koltuğu bırakırız. Maçları televizyondan izleriz.

TAHKİM BAŞKANINA PROTESTO

Genel Kurul da beni eleştiren insanlar tahkim kurulu başkanının ayağına Trabzonspor Başkanı gitmez diyenlere gidip de neler söyledim. Ben oraya gittiğim zaman yüzüne daha ağır konuşuyorum herkes başını eğiyor. Ben genel kurulda konuştuklarımın bir kısmını anlattım diye 45 gün ceza.

Ben neden gideyim tahkime. Bir insan yüzüne karşı işittiği sözlere tepki gösterir. Önemli olan yüzüne karşı söylendiğinde tepki göstermen. Gösteremiyorsun aldığın karardan utanıp ezikliğini hissediyorsun kamuya mal olduğunda sonra kurallar gereği ceza veriyorlar. Olur ben 45 gün maça gitmesem de olur. Ama tarih bunları yargılayacak.

DOSTLUK NE ZAMAN

Bizim Fenerbahçe ile kurumsal olarak hiçbir sıkıntımız yok. Sadece FB'yi kirletenlerle alakalı sorunumuz var. Ne zaman futbolun görsel şölen olduğunun farkına varırız maddi manevi çıkar gütmeden kulüplerini seven insanlar geldiği zaman düzelecek.

Bakın Varşova maçını izlerken çarşı grubundan daha etkili bir taraftarları var.90 dakika müthiş tezahürat yaptılar. Başbakan da o maça gelmişti oyuncuları maç bitti takımları yenildi aynı tez. Devam oyuncularda başını öne eğiyor. Başbakan bile bu nasıl bir taraftar dedi.
Kaybetmek dünyanın sonu değil şampiyonluk için manipülasyona gerek yok.Sportif başarı lazım bunun için zihniyetin değişmesi lazım. Kupa almış almamış önemli değil. Çocuklarımıza neler göstereceğiz.

GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKMEK

Benim bildiğim 4 tane şampiyonluk çalındı. Önemli değil bu. Zihniyetin direncini kırmak önemli. Aydınlık gelecek için bunun cezası verilmezse gayrimeşruluk meşrulaşır. Sistem değişsin ve ortadan kalksın. Herkes futbola eğlence olarak baksın. Neden 18 takım içinde 3 takım şampiyon olsun. Neden Anadolu takımlarının önü kesilsin.

ALLAH'IN HESABI VAR

Herkesin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Bekleyelim görelim. Çok torpilli bir ülke değiliz Avrupa'da.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NDE ÖZGÜVEN KAYBI VAR

Kulüpler Birliği toplantısına bende katılmadım rahatsızdım. Toplantıya gidip gidememek önemli değil önemli olan zihniyetin değişmesi. Orda da bir çok sıkıntı var özgüvenini kaybetmiş insanlar.

ENGİN BAYTAR

İlgilenmiyoruz. Olcan bizim futbolcumuz ve çok sevdiğim bir kardeşim Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet edecek. Trabzonspor'un kendine faydası olan futbolcuları gönderme dönemi bitti. Bizim dönemimizde Trabzonspor'a yüksek oranda katkı sağlayan oyuncular kalacak onların yanına onların kalitesindeki insanları nasıl ekleriz onu düşüneceğiz. Bizden Olcan ile alakalı talepleri yok olsa da ihtiyacımız olan oyuncuyu vermeyiz. Onur'un zaten maddesini kaldırdık. Bugün Onur'a 30 milyon Euro'da verseler vermeyeceğiz. Bizim hedefimiz var Trabzonspor'u eski günlerine döndüreceğiz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile