İçerde 13. Son bölüme damga vuran sahne! Patron kim?

İçerde Son bölüme (13. Bölüm) damga vuran sahne! Patron kim?... Show TV'de 13'inci bölümü ile ekrana gelen 'İçerde' dizisi, reyting sıralamasında tüm kategorilerde birinciliği elde ederken, #içerde etiketi ile Türkiye gündeminde 9 saat 55 dakika boyunca TT (twitter gündemi) oldu.

'İçerde' dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında zirveyi kaptırmadı. 'İçerde', ABC1 20+'da 11,84 izlenme oranı ve 25,33 izlenme payı, AB ' de 11,57 izlenme oranı ve 26,33 izlenme payı, Total ' de ise 9,78 izlenme oranı ve 22,38 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı.

' HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ UMUT BEY '

'Mert', Coşkun'un evini bulup onu beklemeye başladı. Avukatın 'Leyla' ile birlikte 'patron'un yanına gittiği final sahnesinde ise avukat ' Her şey istediğiniz gibi Umut Bey ' dedi. Patronun 'Sarp' olduğunun anlaşıldığı anlar izleyenleri ekrana kilitledi.

Ay Yapım imzalı 'İçerde ' nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu ve Rıza Kocaoğlu rol alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı dizi, yeni bölümü ile 19 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.










Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile