İclal Aydın'ın konuşmaları
-katılımcılardan detaylar
-Detay
( KOCAELİ -HD) KOCAELİ
- 10.Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan yazar İclal Aydın, “Kocaeli Kitap Fuarı’nı kalem olarak görüyorum” dedi.
Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’na katıldı.
Kocaeli Kitap Fuarı’nın kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden Aydın, bir yazar olarak Kocaeli Kitap Fuarı’nı kalesi olarak gördüğünü ifade etti.
Aydın, Yahya Kaptan Salonu’nda gerçekleştirdiği söyleşide annesini konu alan “Üç Kız Kardeş” Kitabının hikayesini anlattı. Annesinin hastalık sürecini anlatan Aydın, “Annem gözlerimin önünde unutuşa teslim oldu ve bir sabah uyandığında artık bizi tanımıyordu. Bunun ne kadar acı bir durum olduğunun anlatmam mümkün değil” diye konuştu.
Kitabı için zıtlıkların birleşmesi olduğunu belirten Aydın, “Bu kitap, eninde sonunda iyilerin kazanacağını göstermesi açısından sizlerden ilgi gördü. Sorunlarımız bile ortaksa biz oradan kardeşiz. Üç Kız Kardeş, zıtlıkların birleşmesi hikayesidir. Birbirine benzemeyenlerin kucaklaşmasından bir tam gün ortaya çıkacaktır” şeklinde konuştu.
Aydın söyleşinin sonunda okurları için kitaplarını imzaladı.
İclal Aydın: “Kocaeli Kitap Fuarı’nı kalem olarak görüyorum”
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Böcek'ten, ağabeyine son görev
30 Ağustos 2021 Pazartesi
15 metrelik şelale, pandemi ve sıcaktan bunalanların ilgi odağı oldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Kamptaki öğrenciler dağda aşılarını yaptırdı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Yerli aşı TURKOVAC’ın uygulandığı 10 gönüllüde bir yan etki görülmedi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Saha Koordinatörü Dr. Akar, Vanlı kanaat önderleriyle bir araya geldi
27 Ağustos 2021 Cuma
Mavi kategoriye giren Kocaeli’de, aşı olan vatandaşlardan çağrı
27 Ağustos 2021 Cuma
Hasköy ilçesinde “aşı” seferberliği
27 Ağustos 2021 Cuma
Sağlık ekibi kapı kapı dolaşıp aşı yaptı
27 Ağustos 2021 Cuma