İlgezdi ailesinin Bağdat caddesindeki rezidanslarının inanılmaz fiyatı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin '3'ünü 3 milyon liraya aldım' dediği Bağdat Caddesi'ndeki 3 rezidansın değeri dudak uçuklattı.
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' programında bu hafta Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşinin emlak skandalları masaya yatırıldı.

REZİDANSLARIN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

'Dinamit' programının moderatörü Latif Şimşek, Bağdat Caddesi civarında İlgezdi ailesinin sahip olduğu rezidansları Hürriyet Emlak verileriyle kıyasladı ve rezidansların gerçek değerini hesapladı.

Latif Şimşek, Hürriyet Emlak verilerine göre Battal İlgezdi'nin 3 rezidansının değerinin yaklaşık 5 milyon 835 bin dolar olduğunu açıkladı.

'3 MİLYONA ALDIM' DEDİ 5 MİLYON 838 BİN DOLAR ÇIKTI


Canlı yayındaki konuğu eski CHP milletvekili Çetin Soysal'a seslenen Şimşek 'Battal İlgezdi, 'Ben bunları 3 milyona aldım' dedi. Bunların değeri gerçekten 5 milyon 835 bin dolar ise ve İlgezdi ' Ben bunları 3 milyona aldım' diyorsa ben de bunu sizin vicdanınıza havale ediyorum.'diye konuştu.

BU GIRTLAĞINA KADAR YOLSUZLUK

Şimşek 'Battal İlgezdi 2009'da 1 milyon 200 bin malvarlığı beyan etti.Karısı da 5 bin lira kredi borcu olduğunu söylemiş.' diyerek konuyu Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumlamasını istedi. Kütahyalı ise bu sözlere 'Bu rakamlar gerçekse, bu gırtlağına kadar yolsuzluktur.' dedi.

BEYAZ GAZETE


Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı
Kılıçdaroğlu'nun yakınlarına fıstık gibi rezidans
Devrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış

İşsiz ablası da villa sahibiymiş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile